佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike
感情嚟講呢無論係單身對拍緊拖都處於一個休息嘅狀態,正因為咁好難向前行多步但係呢你自己又會自得其樂,照顧到自己 如果單身嘅話嚟緊都會有選擇出現嘅,如果有時有啲諗法出現,就唔好得個諗,要付諸實行 而且有機會係突如其來嘅感情,好快就一齊 好好表現自己積極正面嘅一面比人睇,不論單身定拍拖,都會有唔錯嘅結果
如果係拍緊拖嘅話就小心鬧大交,好好溝通下就ok你有能力做到的~queen
你個人會好轉嘅面對住啲爾虞我詐,是是非非,保持自己嘅赤子之心可能你都想大家相親相愛,但事實又未必盡如人意,興幸嘅係,你從中會有所成長得著有啲人唔需要刻意附和,好好做好你自己
加油努力

想問應唔應該決心放棄一齊好耐前度去嘗試新對象 定係追番前度

希望仙人指點 一生平安
清,過來人身份分享,如果真係鍾意人就追返人,得唔得都好,都叫試過,唔得嘅咪由佢做某種老朋友囉 到時再去識下新朋友囉個陣再幫你占下都未遲 加油啊清,唔好比自己有遺憾,唔好好似我咁留低永遠的痛

8月轉唔轉工好?
感情嚟講可能有對象出現,但似乎你又唔想行前多一步,因為你似家其實都幾滿足,覺得可以再揀下先,可能都會傷害到人去到最後其實都唔知想要啲咩,所以哩段時間可以好好睇吓自己想要啲咩,到有對象出現嘅時候就知適唔適合發展落去啦

事業嚟講就好似唔知做緊咩咁,追求緊啲好似唔係好實在嘅嘢咁 如果覺得哩度冇咩發展機會,可以諗吓轉換新環境,比個目標自己,唔好浪費光陰

清介唔介意講下你嘅感情狀況,想睇下我有啲嘢啱唔啱謝謝你
如果係咁嘅話以依家情況個關係唔會有咩變化住諗清楚係唔係真係要復合先 諗吓當初點解分開,如果依家係接受到當初分開嘅原因嘅咪go, 但切忌ff太多祝你好運
(其實有張牌係講一段關係結束,我又唔敢講你分咗手,所以想問清楚啫多謝清你答返我)
潛左水一排冇占冇咩信心要上返多啲水占返多啲先如果之前留咗言而我又未幫你占嘅,引用返你嘅問題,我幫你占返
謝謝各位
以牌嚟講,係嘅,但都話比你聽,其實你可以有更好選擇,唔好比自己麻木左唔使咁灰嘅清,前面條路幾唔錯架
問題:想問愛情同事業運🙏🙏
樓主skip左我
適唔適合就睇你做得開唔開心同學唔學到野啦
如果想繼續嘅話就嘗試吓做同事之間嘅ky, 互相合作下,同埋做少少leader嘅角色,比多啲自己嘅意見,咁係會有唔錯嘅發展嘅~~做多兩個月睇下點啦,如果都係覺得唔ok而你又信我嘅可以再搵我
愛情嘅話你係單身定拍緊拖?

事業嘅話依家其實都幾好,而且可以一個人擔到大旗嘅你相同群體嘅力量同同事嘅幫助,但係嚟緊要小心被背叛而令到事業上有所損失

祝你好運呀清
如果以三個月嚟講,繼續做係會有好轉嘅,而且會有你發展嘅機會或者哩刻會辛苦少少,但否極泰來,放心

如果選擇轉工嘅話就可能會單拖做嘢辛苦啲,同埋新嚟報到可能會比同事說三道四,但心靈上會有滿足嘅,因為覺得好似搵到自己杯茶咁 生活上可能需要節制一下,或是使費或是對人嘅態度 如果太冷漠請熱情少少,如果太熱情就請冷靜少少。咁樣個結果會開心啲
希望可以幫到你啦 做多兩個月睇下點都得嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞