佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike
唔知你約咗未啦,但應該會約到嘅,主動少少多啲交流就冇死係要小心價值觀上會唔會有啲差異導致唔想出,同埋睇埋個荷包,量力而為 祝你好運哦
似係單方便諗多咗嘅但係呢你嚟緊又會有突如其來嘅驚喜出現wo可能忽然撻着都唔定嘅,但建議係唔好比感性支配你嘅理性真係啱先go

祝你好運哦
哩緊三個月有機會要獨擔大樑但你係可以應付到嘅,唔使擔心同埋會有逆轉嘅情況出現,差變好,好變差保持心態開心,塞翁失馬焉知非福,豐盛嘅時候就居安思危,咁就輕鬆渡過
祝你好運清
清約咗未,如果未就約佢boxing行街或者出嚟倒數啦(:想今年最後一日同你一齊過,唔知可唔可以呢?) 都係唔得我先幫你睇之後個幾個月啦😂祝你好運呀一日一蘋果
聖誕快樂樓主
我係女 而家單身 想問黎緊三個月嘅感情 謝謝

黎緊三個月會唔會出到pool
謝謝樓主🙏🏻
問題: 嚟緊三個月出唔出到pool?
樓主聖誕快樂&thx
見係你,可以
可唔可以講多少少 會係邊方面
同埋我都想問多一條算幾緊急嘅問題

女,問愛情

對方話就話有意發展(未正式拍拖)但講完後唔知點解冷淡左
想知佢係咪真係有心架…?唔係就唔好比假希望

多謝樓主!!!!祝福!Merry Christmas

問愛情同事業
我幫你占係嚟緊哩三個月嘅事嚟祝你好運
可以比大家先休息一下唔係話要分開,而係用一個大家覺得再舒服嘅狀態下相處下好多時自己會盲目咗,睇唔到對方嘅優點或者缺點,然後就會覺得點解會係咁,明明唔係咁 兩個人有時間可以一齊join下啲workshop或者一啲團體活動,對你哋都會有好處 加油啊清,如果覺得我幫到你嘅隨時留個言 回覆或會遲到,但從不缺席
會發展到嘅但要慢慢嚟,切勿操之過急保持謙卑同幽默可以約多啲出嚟玩,發掘多啲共同興趣祝你好運哦清
唔該哂 都覺得佢係比較被動果type, 要我做主動多啲,但又好怕chur過頭
嚟緊哩三個月可以比自己休息下先,未係時候建議哩段時間搵多啲心靈上嘅滿足,可以向靈性上發展一下,了解同面對多啲自己,對你嚟緊嘅日子都會好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞