[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
@Ciri
我支持大韓
東麗車立22:8
車體
又黎料李巴覺得有冇掂
黑後愛match pt
以後會唔會比黑後打返主力
啱啱喺街miss咗 而家終於有得睇
係咪第二局尾兩邊challenge都怪怪地
頂住呀!!!!
唉….最尾…今場冠軍戰咁
Subong開波明明追咗好多分… Lee Si Woo今日又幫唔到手 第4 5局冇哂block
人哋大韓今個星期打第三場 現代唞咗成個禮拜 咁都捉唔住機會 唉
不過叫做好過之前幾場嘅…… 拎到第4局已經好意外
今日好似又有chaser match
其實有d輸 setter
Lead緊兩分照比外援 人地6隻手等你 同埋佢埋網處理得好差
直頭係啦 都廢事講 換邊個setter出嚟都係咁 同埋2號佢傳俾OP特別差 一係太矮一係埋網
其實大韓今日好多失誤 但blocking救返好多分
去到第5局又冇咩失誤 變咗現代送分
Kyeongmin今日都好返啲 係守唔到1號……
5局輸有啲唔甘心
今日大韓已經係咁net touch
但blocking有成16個
對面setter勁就係在於唔會比人睇穿set比邊個
算啦 起碼拎到1分
https://youtu.be/6uisRYJHDr4
深藍色衫8號 陳志威
垃圾暴力男係咁封我subong
今日呢場算睇到啲希望 如果到打到冠軍戰大概唔洗被狂掃3比0
大韓教練有樣嘢好 chaser match佢都落場睇實
今日港仔有出過呀!
起碼證明生存
第5局暴力男攔suhong靚到
大韓個教練真係OK
打到23:21輸緊2分 有球比人吹4傳
然後判大韓輸 職球員全部出黎嘈
然後教練話 we don’t do that 叫全部人唔好嘈 個一分寧願輸
後尾有另一角度判番大韓贏
就到sky Walker嘈
咁唔啱規矩喎 唔怪之得兩邊都嘈
好心就睇真啲先判啦
又係呢個呀叔 我認得佢 衰過一次都仲hea住做
彈番黎個下應該掂到好少少不過個局好似最終sky Walker贏
唔係啦第2局輸咗
炒哂video challenge班呀叔啦 趕收工hea做
@識巴

而家Bieniek繼續carry緊BelchatowLanza同Kooy一個瘋狂失誤被攔 一個被追發到不堪入目
終於啱時間可以睇下Lube
係喎 今日有Modena同Lube 但我睇緊波超
個比分慘不忍睹 你可以繼續波超先
我呢邊都打得好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞