[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
李牧一講野真係秒殺沈大媽既IQ同EQ
我諗一黎佢係想北京拎一次冠軍,而佢番去果個賽季係Marouf手下真係拎到今年應該係已經走左3個主力,唔可以冇人帶住新人,所以唔出去,不過好朋友江川就去左佢既舊東家JT
曲宗帥最佳自由人。。
佢打足全程,咁應該係比佢
前年賴外援 今年賴疫情 下年?!
即係邊個 點解安排咁亂
賴地硬,然後沒有然後。。。
劉力賓
近期裁判處於下風 點都嘈下先搏下noise
GS HIPASS KGC IBK 全部中游 贏輸一場都轉排名 好睇 人蔘近排個勢勁好 但成日自己唔爭氣!上次咁都輸俾道路
你有冇見到今日興國打完之後 個代理主教練都辭埋職 呢邊先係真大混戰
犯咗咩事?
衰靚仔掛
係 但IBK傷咗L 應該無機…個個攰到個樣 後備板凳又唔夠深

OMG!你講先知 仲要推金哥海蘭姨出黎
金哥仲話自己今場原本病咗想唔上 但費事更加多聲音先照打
興國呢隊波原地自爆啦好無
想知原本個MB做手術 但今日用個MB唔係短髮妹妹 係今季從未用過嘅MB 同佢有關?
其實一直講死都想出嘅球員係邊個 勁想知 上季後補新人王?
定係話想叫埋yelena打OH 李打OP?
IBK琴日咁打法輸埋俾pepper都似
可能短髮妹妹係高層想推嘅其中一個選手?
金哥直頭講明今季都有因為高層插手用人而輸 所以啲人估係GS嗰場
而家好似想推個前興國助教做總教練 即係又係自己友
應該係輸到第二三局就換走金哥個場
興國個邊想重建 所以想老帶新 但教練唔係咁諗
金哥去興國以外任何一隊都唔會打得咁唔開心
有無睇開日本排球巴絲有睇春高 見到有大友愛個女 183cm 1年級生已經主力
仲有無邊個要留意?
見有免費睇下 唔知決賽又可以邊度睇
https://www.instagram.com/p/CnCqL-9o4To/?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=

Eda 病到入咗醫院 肺炎
費內危了
興國特別多事 仲話係喺youtube睇到fans嘅意見先反映俾教練聽
大韓9號頂咗你jo allstar個位 yasmeen都唔去 變咗nia reed
之前都已經無打幾場...希望唔嚴重 最緊要身體健康
9號叔投票數好似係高過JO
JO已經比人寫到好似番唔到身...話佢背叛球隊 睇黎都著唔番波衫離開埋宿舍

YASMIN雖然傷 但現代仲頂到先好野 佢地D防守真係做得好好
除非係攔網揼釘 唔係都通常比佢地起得番 好癲
BTW前排先知nia reed打過2022VNL 完全唔覺眼
決賽星期日vbtv有得睇

女排其他冇留意

男排就東山既麻野 同鎮西既舛本
好似東九州龍谷有個叫飯山嘅,有評論話唔錯
唔該哂 呢兩隊係咪強豪?
淨係見大山愛個女15-6歲已經打緊U18
睇下到時決賽見唔見到呢兩位選手
呢兩隊啱啱都入左8強 拎過春高優勝咁

鎮西今年國體優勝
東山今年IH優勝

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞