[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
秋本美空上年打U18冇乜出過場,唔知佢打成點
頭先想偷睇但有野做miss咗
共榮岩岩輸左比金蘭会了
女我淨係識得八王子同明德
東山可能VS鎮西 點搞
等睇好戲
@Lin巴 @識巴

今晚有12點半有jw打Zawiercie
唔係可能lu
東山2號好高個個係咪就係麻野? 鎮西3號係咪就係要留意個個?
係啊係啊
東山2號麻野係日本代表大名單入面唯一一個高中生 207cm高
同隊3號係今年亞洲u18mvp尾藤
但聽講好似春高唔係好喺狀態

鎮西3號就係舛本
@李巴韓松伊出黎攔網 19:19去到19:24
點知個局都係輸

仲有woori可唔可以唔出12叔呀
熊本信愛女入四強
古川淨係靠個留學生打
佢又無打算歸化搞到好似幫多明尼加養新人咁
唔係唔想,係留學生唔肯,佢之前已經代表過多明尼加打U18
今日兩場都睇唔到
KGC 5個match point最後倒輸咁好笑?成日都輸自己
Woori出12冇出jihan?

原來係問教練點解唔上新人王後補同埋金多恩
海蘭姨體力唔得嘅時候點解唔落後備自由人Do Su-Been

好juicy不過好心唔好開名啦 害咗3個妹妹
第三局中途先出 都無用啦
咁講真 新人王妹妹上季打得唔差前教練都好中意佢 金多恩就kovo cup打得好(聯賽打得差)
我地之前都提過淨係識金美妍換金多恩
金多恩換番金美妍
新人王後補機會勁少
但衰d講句 do subin廢架喎慢到仆街點換

不過依家開埋名
盞金哥d忠粉鬧埋佢地 依家已經call哂卡車抗議
就實 因為有人中招 成隊被Foul 所以果一區冇咩強隊而且熊本信愛今年都有d幾好既選手 所以入到四強都合理 但係古川今年個勢好似幾強
岩呀 古川除左果個多米留學生 真係冇咩特別 飯山好多人有吹奏 但係都係過唔到 相反另一邊 誠英有力同金蘭会爭下 睇下會唔會再爆一爆冷
果個多米留學生其實歸化都唔係咁有作用 佢成就可能連Santiago 都去唔到睇佢自己選擇 因為佢要打VLeague 就會佔左一個外援名額 特諗未必有球隊會簽佢 好大機會都係讀大學 但係女子大學水平真心一般 呀喊既水平都可以做到Ace
準備開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞