[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
佢嗰手勢🤌🏿🤌🏿🤌🏿根本就係意大利人嚟
佢搞咁多嘢就係為咗唔想當兵 你仲叫佢快啲去
jihan好危
今日KB出咗新外援
避風頭通常都係認衰仔快快手去當兵
最重要睇下佢地律師搞唔搞得掂

見到KB個外援 睇落仲未夾到
想問黃setter傷咗?
李巴有冇睇緊
呢球challenge都幾癲判無touch但個網郁哂
啱啱想問!
一撳入去見到KB教練嘈哂
睇video challenge班人係咪盲 我睇一次都睇到net touch
同埋黃setter係傷咗
呢排d challenge勁癲前幾日IBK表姨pancake中哂又話floor touch
岩岩呢球又係
最終好似判番和球cls
最尾KB好熱血
電力明明可以追番局但最尾連block真係好癲
要睇返
電力好嚴重喎 7連敗
Padova可唔可以去去搶下Synytsia,一個係國家隊都打唔穩主力既Setter,被支那球迷吹奏足兩個月要歸化佢Padova教練組可唔可以唔好再用Saitta
司馬文都係93,我寧願要司馬文。
原來7連敗
第3局原本贏4分 但點都比外援 係咁比人攔
典解呀
真係睇Vargas咩表現
https://www.instagram.com/p/CmrXvKMshiD/?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=

Guidetti嗰邊都confirm咗,份約到2024年尾
Btw發現一樣嘢,班土雞球員全部冇follow Guidetti IG係咪其實就唔鐘意佢
搞咩
睇得自己太高掛
後生個代得Gunes叫打出名堂 打到入奧運8強算係咁
其他既都係
睇完!KB都係20分後先收窄到分差 連block追上去 少少感動
其實佢哋都係狂俾外援 不過電力block唔到 同埋可能本身有幾分差距 太老定

好彩遇著KB教練都算易話圍 比着其他教練當場反佢枱都似
一個為錢 一個為成績
0針嘅可以去打波了.
可以開班了
牙識!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞