[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Slo有機既
但唔好同我日一組,唔係你又左右為難了
原來Malinov轉會Firenze
Cambi由Firenze去Novara
咁睇黎姚迪去Scandicci真係似層層
K-SPIKE有繼續upload
Scandicci 咁多外援
本土球員弱到
好似話日本只辦一站,所以要睇埋另外兩站邊個搞先知。估都係一站美洲一站歐洲。
其實姚迪都好過佢。
魏秋月出左去打波果季都算打到半季,之後等魏秋月返黎救場。間中都有2級國際賽打下。
孫海平就更慘。遼寧係上季開始先被佢上下啲垃圾時間。

btw, 孫燕去左邊? 之前唔係又吹到好勁架咩。
孫燕就算啦江蘇出身梗係大把人吹奏
得個高字,但勝在後生仲可以train
同埋教練係蔡 好快入到國家隊
係!我另外都搵到兩個channel分別有up男女
慎入

孫燕其實有明顯進步,尤其係Back Set,不過只要一日有刁,其他二傳係天才都唔會有機會,當年既趙靜雪就係一個好好既例子
呢度冇人比我更了解SLO而且我一直都唔玩膠
所以....都係算
眼瞓巴真係全員推
祝你波蘭下年都好成績
今年我日同你波一場都冇打過 期待下年
睇排名你slo囝囝下年生性啲
就算OQT拎唔到入場券,都有機靠排名碌入奧運既
仆街 我漏左setter未講
祝你地日都加油
Janusz 嬲死你
趙靜雪就算啦傳得再好都冇用 得17X cm
支隊唔會要 寧願要高大set得核突嘅慢慢調教

刁今年聯賽又係各種露餡係各種搶速平拉4波未到步就跌曬落嚟
@李巴
我見pepper一勝後d人屌教練
屌佢送走主力setter留個新人王
趙靜雪當年出道真係算屌打所有二傳新人 防守幾好 腳步又快 果一年仲係扭頭去左恆大打 江蘇轉教練 張常寧半路先轉番入室內 江蘇雖然最後打到護級 但係成隊打得好頑強 後來菜斌入主江蘇 趙靜雪連打足一場既機會都冇 全部都係比哂刁 年年攻手都係太子陪讀書 刁果一年要打高Set 全隊拖慢就佢 依家打埋呢d光速Set 又要全隊就佢 刁真係江蘇掌上明珠
支那唔係冇二傳新人 係佢地根本唔了解國際既水平同打法係點 山東兩個老少少既其實唔差 但係今年係安嬪手上愈打愈差 梅笑寒以前去幫恒大打果幾場 我到依家都記得 能夠Set 好 kosheleva 既Setter 真係冇幾個 個4號位果時Set得好定 好穩 依家又變到一Pat屎
補返先

講咗好耐 教練為咗證明自己決定正確 死用新人王同7號
最抵死係見到啲人講 教練係咁叫新人王俾中間佢唔做 match point高恩嚟個背飛激死道路教練
想睇FA班老將走哂 咁佢就攬住新人王自求多福
道路根本依家得番中間條路揀大媽攔網 裴yuna無限攻擊
朴隊長打到自己同金熙珍一樣
7號我初頭以為佢30歲點知98年

今年好多人FA 但覺得現代個班唔會走
最新消息:興國炒咗主教練
雖然佢係好廢又好多人想佢走 但興國假假地都一路維持緊第二名 咁樣炒佢得唔得㗎

我覺得唔只現代 大部分都唔會轉 特別係老/結咗婚嗰堆 係睇邊一兩個會過檔pepper或興國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞