[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
戶口優勢唔洗計外援 話唔定打打下狀態返黎呢
日女唔黎香港就無去睇現場的興趣啫
不過唔入場都好嘅,一陣入到去唔幫某強国打氣,隨時俾人見疑即報
尤其努努怒劈對家隊果陣歡呼就好高危.
Gudetti 新官上任塞爾維亞 就開始 買啲村姑球員 傳緊 會買Lazovic 換走Bajema
恭喜Synytsia 同Paluian 完成第一季在支支打既聯賽
係前8名球隊一傳倒數第一下,以第5名完成
希望Synytsia同Paluian都好快有下一站落腳地
好似費內都爭緊Lazo ,支那聯賽咁早完,真係為歐美聯賽下半季帶來好多換人可能
Bajema 真係唔提都唔知佢喺銀行存在感太低
點解淨係搶Lazovic?Bricio反而冇人要?
眼訓巴,BB可能完左支支聯賽去Zaksa
Bricio一早比俄超(好似係莫斯科)簽咗
已經簽咗俄超Dynamo
呢個rumour我都聽過 其實我覺得可以搶下Jaeschke
趁今日得閒睇下北汽上海先
Bajema 上賽季係波蘭個隊 同 銀行係quarter-final 打得好好 一傳都算係咁 嚟到反而冇咩表現 但我覺得佢同Nika 半根八両 兩個一傳都一般 攻擊都係時有時冇
興國 電力 加加油4局搞掂佢啦
上海既一傳係咪認真
張哲嘉拗到
BB賠錢賠到 一陣今年連vnl都冇份打 帶Szalpuk都比BB好用
Jaeschke 好似去Halbank 同Nimir做隊友
沈琼女士水平算係咁
電力越打越頹
興國最尾yelena發威
第5局雙開要兩邊都好緊湊
沈琼女士買咁撚多人,咪又係主力傷左冇人可以換
BB翻左好多場白眼
北汽配合好太多
郭成真係浪費哂,明明佢係福建果時真心傳得幾好,去到上海一年比一年差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞