[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
主要問題係接應Lazareva 28扣7中7errors 1攔Arina 31分
真呀 個陣最尾打到腰都斷咁滯 真係搞唔掂發唔到力先換佢 仲要sad到即場喊哂 橫掂依家係費內又打唔掂 番黎有表姨發力嘅IBK好過 咁就真係有得揪下

NIKOLA無啦 比人退咗 咁真係無了
正敏妹係咪PEPPER打L個個
另外係咪仲有PEPPER 13同KGC SETTER都係姊妹
尋日睇住D EASY BALL 彈唔到過去接 都FEEL到唔係佢慢 係真係傷到去唔到 唉 鬼叫1號又靠唔住 SANTARA又唔係打OP....
寧願佢打番MB 叫正敏練OP算
但前幾場ARINA好似都唔係好得
LAZAREVA越打越衰今季D表情都同上季唔同哂
上季記得有場硬仗打到第5局最終CARRY 個陣同依家幾唔同
咩事傷咗
如果叫金熙珍打返MB, 個膝頭仲快玩完.
果陣或者只會得返中間端攔網.
其實op同mb 有咩共通點 見成日都係呢兩個位會換
唔駛接一傳 防守要求低
笑死 Bongaerts難得set得咁穩
Olstyzn同埋Tuaniga都係呢個球會
thank you.
舊傷 舊年做完小手術都即刻打奧運
Lazareva呢啲打過vleague又打過土超肯定好搶手 如果去tryout又係益咗pepper 去到pepper又要辛苦打
我都覺 佢係郁唔到去唔切 但教練對佢越嚟越harsh 明明一開始唔應該擺佢做唯一OP 1號又唔生性 琴日佢tip下push下18分都收貨啦 係其他人唔穩定
我睇咗琴日woori ok 羅叔同jihan真係遇強越強 冇外援但有個勢喺度
係喎k league最煩要比榜尾揀先
1號個樣成日慌失失 未打先輸搞到隊波無咗支 金熙珍又瘋狂比人鬧 左右做人難

羅叔其實係保證 佢加暴力男 韓國出去其實夠揪
Btw你覺唔覺subong好似弱咗
我望住1號開波個樣都同佢一齊驚開失
好期待下年asian games但又唔想睇暴力男
可能關注度高咗壓力大咗 冇上年咁好嘅戰鬥力同成功率 好彩今季現代有光仁叔分擔下
又或者咁講 佢challenger cup avc可以打得咁好 要多謝sunsoo
暴力男好似停一年咁大把
相反在英仲未番得黎

Subong好似無咁放咁 佢過唔到自己個關都幾難再上
相反jihan越打越好
韓男有特權呀嘛
見到暴力男仲有女fans真係好無語
KB個校園暴力新人setter今日都出咗
Subong冇上年打得咁high 上年set得衰佢仲會笑笑口帶動返氣氛 今年好易沉
唔知外援上返之後 jihan係咪變正選OH呢
教練呢兩場望住佢笑到四萬咁口
我淨係見ok個暴力男就除隊1月會番黎
差d想問有邊隊無暴力男

Subong冇上年打得咁high 上年set得衰佢仲會笑笑口帶動返氣氛 今年好易沉《——真!無個種我一定得個種feel

Jihan跟羅叔一定學到好多野
條八婆唔去可能金哥有得拎牌
但對土定日 係佢block到關鏈分
輪到我自言自語
Hanes加油 你係美男排後二既希望 唔好比Ensing上到位
睇黎我都唔怕會同小妹爭,你中意既都幾另類
我搶咗你老公做我老公
由得你,我又唔信你唔會再改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞