[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Van ryk 唔夠體力
睇第4-5局lazareva算對板 反而arina唔係幾得喎
諗起上年kgc教練入房開窗仔睇
我兩隊都係睇啲唔睇啲 IBK都贏得好憫水
現代抵啦 本來個氣勢咁好 都俾OK 19-14追6分變19-20 最後輸埋
不過現代今日都無咩運 OK d block全部擲界in
我又燈咗
THY 5號Seyma 真係廢到冇倫一傳冇 進攻冇 得嗰國藉有用
比ARINA開死左
我今日睇女多過睇男 都要重睇
唉 好擔心ok

Pepper換咗吳智英番黎係好好多
Van Ryk攰到
Seyma 一上到前排 Naz知佢廢 根本唔會俾波佢結果Van ryk 係咁打,對面攔網都識企定定喺2號位等Van ryk
德國個個連正選位都攞唔到?
土超只俾上3個外援
你jo… Ciri唔好喊
不過我見到啲人講 佢同造假條友簽約要俾1400萬至一億won 又有報道話佢呀哥都呃過人錢
所以大家都唔係好buy佢拎屋企出嚟賣慘
想延遲姐 搵球隊搞咪好 而家乜都無喇 唉
佢都未至於差話其他個幾個丫
我真係一個燈神 前排先同你講佢都幾收收埋埋
依家都係賣慘賣可憐
逃兵役點都係大罪 好似你咁講球隊大財團 幕後青咪仲方便 依家波都未必打得番
韓國人真係癲癲地
3點半意大利杯QF 有TT vs Modena
Super cup算唔算一個冠軍
應該講緊未打嗰啲今年仲有3個 土超 土耳其杯 歐冠
睇下Vargas幫唔幫到手
有Vargas 會好啲嘅
至少進攻多一點
Meliha 接好啲一傳 唔該

氹返
Vargas返咗嚟後,Laza冇得上,多咗個外援位
Meliha隨時冇份打巴西妹妹接一傳唔差
咁仲好
Laza好雞肋
https://www.kovo.co.kr/news/61002_kovonews_view.asp?num=32721
@李巴
原來triple crown最年輕紀錄頭3係 im don hyuk, subong, 然後就jihan
燈神你…… jihan好危
快啲打返OH練好啲一傳
佢國家隊正選個位仲穩過水原王子
但setter真係後繼無人 sunsoo應該仲頂到下年
黃setter又去當兵 之後就唔知lu
唔好講D衰野!
後生個堆依家係個個位都齊 就係爭SETTER
多賢好cute
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞