[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
嘩 咁突然
雖然呢個教練真係好廢
唔多唔少應該係因為用人太差影響
下個都唔知邊個頂得住

Pepper如果仲有錢應該有得傾
無就…
國內仲係有反對聲音 呢兩日唔簽就今季無得再簽
火柴絲你搞錯咗主次 冇可能佢哋求兩姊妹返去
Pepper只係出單新聞話可能簽李在英 已經又示威車又花牌 前年踢走佢哋唔俾打國家隊 而家為咗入奧運求佢哋返嚟?我覺得韓國人咁要面唔會咁做
更可況班老將根本唔會再打
同埋當年佢哋嘅醜聞之一係同金哥隊內不和?你叫金哥以後點撐自己國家隊
金哥唔會care呢啲 佢寧願國家隊好會不計前嫌
其實我覺得俾曬兩姐妹入國家隊 韓國都唔會入到2024奧運。完。
如果佢唔care之前就幫咗口個陣連否認都無 直接話內部有嘈過 但已經解決 所以先更加確信係阿妹搞事之後先有人睇唔過眼爆兩姊妹有欺凌

有報道話依家興國教練比人炒咗之後 金哥同老隊員可能罷打
cls 番親韓聯都有事發生
p.s.: 根據教練所講 上級指示用某(幾)個球員 但佢無聽指示用 所以可能比人覺得唔聽話炒佢
韓聯真係年年都好多拗撬
根性難治
認真
得我一個係咁屌朴隊長
岩岩呢場輸比pepper
朴隊長得4分 攻撃成功率7%(27扣中2) effciency-7%
佢人工其實同金熙珍差唔多 連埋option 5億8千萬won 雞眕6億won
兩個都係高薪垃圾 仲話奧運靠佢地 不如靠番現代班老將算
佢哋兩個係flop咗好多 但我覺得同setter教練都有關係嘅 其實姜素輝真係穩啲又carry到一隊人 不過GS放唔放佢去國家隊又係另一回事

Btw 睇下20號
https://www.instagram.com/p/Cm8g9idLj6e/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
港仔返嚟打?
姜素輝夠狠夠大力 係唔係都大力扣落去 中攔網都飛出街
李素英有防守但攻都係差D
朴隊同雞眕就兩個殺波都無力哂氣

下?下?下?
媽呀我好亂 但見大韓球員名單仲有佢個名 cls...前兩季明明仲係主力
我found out咗了 22年都有佢個名 可能純粹keep住幫佢註咁解
淨係睇22年VNL 我就覺得姜素輝勁過鵝
不過姜素輝係咪唔想打國家隊成日借啲以唔打
所以我有講係無否認同阿妹吵
可能當年奧運諗住點出都排唔到自己啩
佢而家肯打,一姐都有得佢做
買咁多外援都上唔曬 唔明買嚟做咩
孫燕前幾賽季轉左去恒大都冇咩點上場 得個高字 手指力都係麻麻 睇返近年冇一個二傳出道就有魏秋月個種能力 雖然前期得個穩字 但冇咩後生setter 可以set 得穩4號位 何況而家個堆咩位都set 唔穩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞