[土超意超排球吹水區(8)]其他國家 排球都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔知姚係咪想拍住朱婷重返國家隊仲要打主力。
但一向淡出國家隊先會出去打波(朱婷除外).
又,之前咪吹LYY去意甲嘅,而家無哂聲氣。
新年快樂,祝愛隊常勝。
係 講錯
想講呢場好燃
OK真係好衰 咁多block
搞到暴力男比人換走埋
贏緊7分自己連失 setter又死推比Leo
多謝on爸
祝排球po長輩你身體健康
咪係 由4-12打到而家有得追
不過第2局開頭好爽 睇住大韓換哂人
今日OK 1號啲ace
Dobulenov點解會退步到咁
DI Lulio d四號位真係CLS
越打越驚
見第2局換完人有效 依家第3局大韓直情唔用主力
1號好似有4Ace了
今日車隊都online 有腦
原來過兩日星期三又係大韓對OK
同埋車今日好似有幾個block 幾好!
OK衝埋佢呀 輸呢局嘅話就好難㗎喇
上年同今年都有吹LYY去土超費内作為Vargas去天津交換條件,但都一直無聲氣
但尤其今年VNL/世錦賽個表現 LYY應該唔少豪門想要 趁後生先應該要出去闖同進步 呢兩年支聯水平堪比泰國韓國哈薩克聯賽
doublenov本身基本功唔夠硬,一但狀態一般/打得少,keep唔到個手感同節奏,成個技術都會變形
DI Lulio唔怪得佢,本身就係名不經傳野雞setter,因爲doublenov差無極限先夾硬上位做主力,
我見Di Lulio 啲四號位真係特別差 2號位同快攻好似好啲啲 真係好奇怪
贏埋3:0
今日無jo都打得好好 最重要兩邊有哂block
車隊今日唔會死大力

大韓無咗sungsoo兩場(中咗武肺) 線路係差少少
OK好似今季2殺大韓

今日仲係第3round 過兩日就第4round 所以再對IBK又係陣間對完現代 4號再對
陣間5點(韓國時間)好似又有OK後備vs大韓後備
懷疑港仔又傷咗 呢幾場後備都見唔到
短波有時爭少少你唔太覺,只有打果個先知。長距離波一唔妥就即刻睇得出。
但姚迪4號位修正都唔係特別好,只係因為夾到LYY先以為無乜大問題。
一直覺得除左LYY外,打姚迪4號位打得最好嘅其實係2021年嘅張常寧。
姚迪傳4號位應該算係支支現役最好個1 2個
覺得依10年 支支四號位傳得最好係沈靜思
依加比個沈靜思比支支 可能都升返啲LV
咁都係,不過只係其他上唔到大枱。
新果堆邊個被點名就好快被打沉。呢啲咀咒認真夠毒。
沈靜思要去返2014-15 水平先夠。
孫海平都算係咁。
恭喜哂
大韓對上一次輸3比0係成年前
港仔一陣唔知有冇份打後備嘅後備呢
曾經好鍾意沈靜思
覺得15年大獎賽 香港站 傳到幾點開花
咩位都有 點知世界杯食哂屎 一沉不起
孫海平 睇落應該係幾穩陣 應該唔會差過刁小姐好多
不過我覺得全世界啲setter好似都差左
Wolosz 苦瓜 都差左
冇咩邊個好 美國 巴西都一般
呢兩場影後備席都唔見佢 真係唔知

Btw IBK可以贏12:7 輸番去14:21
L仲比setter坐傷咗隻腳去醫院
我睇到 仲諗住今日會好好睇
氣氛一下子沉哂
冇咗隊長嘅靚防守好傷
即刻沉哂
對面現代又乜波都守起哂
算啦 都唔會入到奧運
孫海平既指力不足問題 一日唔提高 一日都入唔到國家隊
而家各隊都要提速但更加要保持準繩度,對setter能力要求高左好多
基本功唔夠但又要有速度就好易亂
沈靜思齋講15年大獎賽表現完全係一流二傳水平,可惜世界杯露餡同結婚比老公吸乾
孫海平後生個陣set波幾穩同有潛力,但成熟期階段一直比丁霞壓住無波打,就好似當年姚迪咁,同埋孫攔網防守唔好又矮,係郎平唔中意個類,而家係蔡斌更加只會用嫡系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞