其實女人知唔知追名牌係一個弱智行為黎 對你既形象只係會有負面影響

374 回覆
1590 Like 491 Dislike
exactly
無咁大個頭唔好戴咁大頂帽
唔好咁啦
樓主自命思想教育家
特登百忙之中抽空出黎上連登
糾正世人思想
好撚偉大的
咪係
香港總係會有樓豬呢類垃圾 以為自己所講所想嘅就係道理 實情係自己都係一個垃圾毒撚低下階層 但總係要大聲吠屌人呢個嗰個 刷存在感 同班廢老完全無分別

人地買名牌關樓豬條垃圾撚事咩 以為自己係神呀 憑咩對人指指點點 真心on99
唔好意思 㩒錯左負評 我想正評的
Karen潛意識渴求緊男人
幾廿萬咁小,起碼放過百萬啦!
以前有個女同事成日講自己睇中邊個袋
話題永遠離不開名牌
但從來唔肯講自己住邊 淨係會講邊區
直到有日佢被圍封強檢先知佢原來住公屋
但係眼見好多追求名牌嘅女人先至打到入有錢人嘅圈子。
我諗啲女人好多都係因為咁先至追求名牌。
你係咪搞錯咗啲咩
你講嗰啲本身都唔會target連登毒撚
連登毒撚睇完佢地個名牌袋之後自動收皮
對佢地黎講都係好事黎
假設而家呢個世界有三成人係有呢個惡習,你同我或是都唔會受人影響

但如果個比例去到七成,八成,到時分分鐘我都跟埋機

信我 呢個世界無咁多眾人皆醉我獨醒既連登仔

醫cancer唔好等到第四期先做野
好無聊
笑死
當日要狙擊張芊穗都係因為佢笑毒撚
而家變咗啲人屌男人外表仲狠過佢
仲話為男權發聲
有少少黎看下門口都接受到既
本來想話佢地起碼食曬買翻黎既野落肚

但稅真係駁唔到

都係弱智嫁啦,都係MK行為黎
月入6萬住居屋都比你話窮
你得罪咗好多連登痴屋企住公屋仔
這就是女權 人地有名你叫
惡唔惡憑你條垃圾嘅決定呀?你話係惡習就係惡習呀?邊位呀你?on99

套用你個垃圾思維方式 奴隸制度當初唔應該廢除囉 女人唔可以有話語權囉

望吓塊鏡 睇清楚自己係咩料先 一個廢物毒撚低下階層 咪撚以為自己好撚醒先得㗎 開埋啲post發揚你啲垃圾思維 真係笑死人
Exactly
所有人買luxury都係咁架啦
幾十萬一隻撈本質咪一鳩樣
有錢女人定有錢男人既圈子先

如果係男圈既話,追名牌唔係原因黎,而係結果
關你撚事咩毒撚
買嚟襯衫又要問過你呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞