其實女人知唔知追名牌係一個弱智行為黎 對你既形象只係會有負面影響

374 回覆
1590 Like 491 Dislike
叫條仔先買賤
唔使生活?你養?
此po已完
小朋友樓主可以收收皮
樓主又贏
笑到仆街 明明女權就係想 解放性別時既定印象 點知有人咬女人 女權閪出黎咬男人「夠係啦」

一邊講解放兩性 但有人咬男人就 踩多兩腳 係啊 天下無唔仆街既男人 有人踩女人就話衝出黎話男人都係
關你咩事呢毒撚
Charles and keith幾襟用喎,粗用啱晒
不過我都同意其實名牌袋嘅質素真係好好多啊,唔好話去到好名牌淨係Gucci,CHANEL呢啲我用佢個銀包用咗三四年都仲係完好無缺,冇牌子得個樣嗰啲好快就爛。
我唔鐘意女人用cheap袋著cheap衫
有人覆定有人恥笑
樓主咪嗰啲典型將自己價值觀強加落人哋度嘅柒頭皮
仲話糾正人哋思想
憑乜鳩?
憑佢接受唔到佢價值觀以外嘅嘢囉
自己資產+收入高過佢地 係你自己覺得啫
都係弱智
所以搵弱智同自己比嘅你係弱智中嘅弱智
所有野都用成本價去諗 自以為好醒 其實OnL79
如果唔係迫男人買
而洗自己錢的話
唔理佢點賺D錢返黎
其實都無咩所謂
正如有人鍾意名錶名車模型巴士地鐵環遊世界
只要唔影響其他人
我唔覺得有問題
賺錢目的人人唔同

大把人課金落game到咪又係咁
連實物都無個

人地開心咪得
追名牌唔弱智,冇錢學人追名牌先係弱智,本身名牌既target customer係有錢人,唔知幾時開始班窮閪學人買
仲要打一大堆野無人理
樓主今次係唔係好開心?
試吓我哋話佢係臭雞睇吓佢會唔會變癲雞
會唔會係你男性朋友,女性朋友都係好少
本身窮都追名牌係戇鳩
但係樓豬個標題係屌晒全世界買名牌嘅人
點解唔可以諗?
名牌一定淨係可以係消耗品?唔可以用嚟投資?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞