[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1147)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
其實zeka要平反咩
出面大把人覺得zeka無錯
你覺得冇需要做哂上面打咁多字黎幫佢
唔係
世界賽決賽個陣咪又係大把人屌pyoshit廢
我夠打一大段撐pyoshit決賽個5場作用大過oner
Zeka想要kanavi踢pyosik我就覺得無問題
既然戰隊同選手一樣都係追成績既話 點解戰隊可以揀踢弱補強 而選手唔可以咁諗呢
佢個問題係出口術 講一套做一套 話要打兄弟lol黎手又唔想要pyosik令人地搵工時間短左 成績又想要 兄弟lol呢個形象又想要 大貪
唔知下年LCK d花絮仲有冇得吹奏22DRX
定直接變禁語唔講得
前幾日1718 KT仲一齊食飯 deft見到kingen有咩諗法
佢阿媽定唔知阿哥做經理人
唔係22號已經變自由人咩?
正常變自由人之前應該唔比私下搵隊
你一開始話成隊一齊續 咁佢緊係唔洗打lol唔洗搵隊試訓住打算輕輕鬆鬆渡過呢個轉會期
你突然間話唔續 準備都要時間架大佬
冠軍打野都要試訓
Tian夠拎過worlds 人地去tes都要試訓
tian個陣講緊係拎完冠2年後
pyoshit係啱啱拎完冠
佢降低下少少要求肯定都大把隊
廣東22 5點半先farewell kiin 第二日朝頭早kt已經welcome kiin
肯定有問過意願隻眼開隻眼閉啦 唔通真係等佢farewell完kt先拎份約過去同佢傾咩
Geng夠係上年轉會期一到即刻farewell clid 但clid都屌鳩geng無早啲同佢講 搞到人地隊組得七七八八佢先岩岩開始搵工

背刺
冇諗法
個陣時deft都未知哩件事有內情
關係好又確定唔續嘅話會畀佢哋提早聯絡其他隊/公佈fa
Drx全fa嗰陣出面已經冇曬位咁濟
唔計搵唔搵到位 畀人壓價都死
希望deft子江湖封殺zeka
賤種
deft好彩 dk仲有位
不過如果個陣dk都已經搵齊人嘅話
分分鐘deft會留返喺drx?
多謝dk管理層係戇鳩乜都買唔到仔 得dk有錢淨
不過佢肯去lpl lpl出錢應該仲多 中國好多fans
多謝dk管理層係戇鳩仔 乜都買唔到 得dk有錢淨
不過佢肯去lpl lpl出錢應該仲多 中國好多fans
pyo攬個個係shaco分身黎
真身已經隱左形準備背刺
轉會市場證明咗實力
有料就即刻有人畀錢要
冇料就只可以等/去次一級戰隊
某會然真係講嘢比較正常嘅癲佬嚟
千巴有名你叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞