[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1147)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
其實DRX點解唔續返pyoshit
無話有追求唔好
但你唔好對其他人講會續約嘛
搞到其他人搵工困難
一直覺得要kanavi就係踢pyosik架啦 我覺得佢咁諗明顯係想追成績其實無乜錯
五個人再戰一年對於觀眾粉絲黎講咪感動囉但想追成績真係好撚難
但佢想咁樣做既話 就一開始唔好打感情牌sell自己行兄弟lol路線啦
睇哂成條片就知
條片係講 如果deft唔嚟 zeka就要20億先肯嚟drx
因為最後deft肯嚟drx
所以zeka降價嚟drx
搞到其他人太遲知道 會搵唔到工*
還我開開心心嘅20Drx
On9囉,買FATE已經證明咗
但DRX on9唔代表Zeka唔狗
開心Deft子有好歸宿,係差Pyosik
同意! zeka個問題唔係話買kanavi踢pyo 而係打感情牌兄弟lol但反口
其他隊搵人都搵得七七八八搞到人地搵唔到隊 仲要呢幾年Jg位真心唔缺人
DEFT子屋企係咪越黎越多人有密碼入去
兄弟lol
以為Pyosik 會長留DRx
真係去bro既話比edgar調教下都係好事黎
打兄弟lol(kingen限定)
drx又唔簽返佢croco輪換
反正croco本身都淨係識9 call

仲要大家都以為你地冠軍5人實續硬約
應該得Chovy Keria先成日痴住Deft子
你估Drx有Beryl仲洗croco call咩 croco專心做打手學野就得啦
Beryl如果係hle既話反而有機會同clid爭call
KT Lehends 2倍人工都唔要,走去KT,係咪拒絕咗LPL (RA?)
仲有doran pyosik
beryl點解唔同DRX講留pyoshit
搞到pyoshit要搵隊 又話兄弟?
beryl咩都唔知
佢開live講 佢一早返咗屋企陪屋企人
所有關於轉會啲消息都係deft子同佢講 佢先知
所以你可以當係 Deft知嘅嘢 = beryl知嘅嘢
而deft子唔知嘅嘢 beryl都應該唔會知
Q:除了一起奪冠的DRX選手們之外,還有想要與其一起共事的選手嗎?

Zeka:以前我非常想跟優秀的選手共事,現在我們奪冠了,所以我認為出色的選手就在我們隊,我沒有另外考慮過。

之前訪問
尋日全世界八卦緊既時候 , Beryl 仲起度直播原神lost ark 我唔覺道士beryl 會關心呢啲野
就係睇完哩個訪問
以為佢地都十成十續硬約
虛偽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞