[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1147)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
還是兄弟好
關係好起碼下年轉會個陣唔會比佢帶風向帶到太勁
睇唔慣
fpx紀錄片仲塑造到tian有開解佢
曾經我以為nuguri 會係LCK 新一代既門面
s9 dwg 偷錢血鬼真係世一
Bb 我會掛住你架
電莖傳心師
上路比jungle bully
中野內鬨到反面
下路兩件又唔知做乜完全零交流
然後劣敗走lpl之後又比抖陰狗抽佢唔學中文
關係勁融洽
唔怪得唔簽nuguri原來要退
但dwg真係好好感情
canyon叫就返黎 beryl轉隊都問nuguri
得閒出黎見下fans 我好sad
Beryl:

我問他退役後想去做什麼,他說要不花錢的去玩冒險島。我們彼此也聊了很多有關於退役的問題。

咩係冒險島
google 就有result啦喎 咪楓之谷
見英文寫maple story, 應該係楓之谷
Nuguri當年簽fpx 傳聞都有千六萬 就算連登仔起薪十萬都震做十年至搵到
投資有道/慢慢洗都夠食成世
不過咁快退就真係可惜
Faker雖然俾人叫廢老 但實力仲keep到(雖然比起以前真係廢咗)其實都幾勁
有啲選手keep得一場bo5/一季就玩撚完我睇死背刺王zeka 同kingen都係
Sorry 我連楓之谷都唔知係咩
聽日睇下係咩黎先
廢過nuguri嘅theshy同水槍哥仲有得呃飯食,反而nuguri自己就頂唔順收山

賤種天仆街啦

無限recap
唔課點挽
開頭對線爆炸 基本上就會彈game 唔會繼續
不如留係dk做streamer
順便傳授下武功俾揸波
覺得佢個feel似退休就直接淡出電競圈
佢想玩楓之谷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞