[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1147)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
依家d後生仔經唔起挫折
唔係我配個背刺仔(疑似)
係我覆緊嗰個人想faker+zeka/chovy/smk
Nuguri係fpx發生咩事 除咗融入唔到
zeka真係咁好咩,聽mic chat 佢啲call好多都錯
係beryl同deft撳返住佢
佢個pool得3隻英
唔知咩原因 係咪健康
咁又唔止
佢可以以搶代ban azir, galio有beryl call又玩得ok
Clozer嗰啲就真係得三隻
本身爆肺呀嘛,佢身體不嬲有事
佢對自己好有要求 訪問成日話打唔到自己上限嘅話寧願唔打(個意思係咁)
之前fpx鬧交嗰啲一定影響咗佢實力 仲要休息咗半年
佢成年都一直講緊打得唔好就會退役 所以睇到佢世界賽既表現都估到佢今年會退
反而佢唔退先會令我意外 覺得佢唔會違背自己性格同講過既野
之前lpl啲人爆料
fpx管理層好廢好仆街

「但隊伍成員之間關係,似乎都是各玩各的,隊伍氛圍不好,導致難以融入。在春季賽結束後,Nuguri很失望,想終止合同退出,但fpx管理層的處理方式,似乎沒有和Nuguri好好溝通,而是把xiaolaohu抬上來替換Nuguri,導致Nuguri也產生了心理問題,之後Nuguri認錯,重新上場比賽。」

同埋話去冰島個陣 fpx帶嘅工作人員好少
訓練賽輸個陣又冇教練/分析師幫隊員調整返狀態

冰島事件:
1. 和edg、T1打了幾次訓練賽,完全打不過,基本上是開局幾分鐘就要點認輸。導致fpx隊員信心受挫,氣氛不佳。
2. 隊伍里,無論是訓練、比賽,除了中路inb一直說話,其他4個人,基本都不說話。
3. 再三強調,沒有發生肢體衝突,僅僅是隊員之間不說話、不交流。
4. 對小天沒有和隊伍一起參加訓練一事,基本沒有發表意見。

同埋聽聞Nuguri細個都比人bully過
可能去lpl依一年令佢回憶起依個惡夢
deokdam唔知點解同dk個幾個都好快熟 kellin成個隱型人咁款
咁快組到隊
傳聞團練打得唔好俾賤種tian屌到自閉
lsb破產就拿拿臨賣個位比人
Bro rascal
呀甩有冇出黎講野
dk一年目送一個上路退役
啲錢慢慢洗夠過世
自己空降落黎t1 笑人c9
nuguri有冇係非洲stream 搵唔到
咁早退有d可惜
當初唔去FPX唔知結果會點呢
呢隻閪game又因為faker續命3年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞