[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1147)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
大把人囉完份人工就鬆人 驚咩俾人屌
係而加大勢所趨都係請前選手做教練姐
唔親唔用
T1=兄弟聯盟加強版 coach 都係faker啲friends
canna blank幾時番黎做教練
Roach
Bengi
Sky
Piglet/Bang
Mata/Wolf

??
Ellim 返T1 教 Oner JG 啦
佢老味全部都係廢老真係熟會一齊玩個啲
係咪氹佢續臨時叫返嚟
明明呢兩個上星期先farewell
Roach
Bengi
Sky
Piglet
Mata

T1點輸
marin bengi scout piglet/bang wolf 做教練就話有睇頭姐 依家果啲 唔知教到選手咩 或者唔係好睇到點幫到選手睇戰術同meta
班痴線佬真係唔講得笑 有時你睇joe twitter 回覆都知 好難想像佢收到嘅pm 會係點
好似係LCK 隊𠵱家會搵律師告人 先無以前咁誇張
Ellim 返T1 教 Oner JG 啦
teddy係咪lck冇工開t1有位架
Oner唔值Ellim教佢
Marin唔係去咗TL你估我想填roach
有咩事就換教練落去打
佢邊有得驚 其實佢都係睇廢佬隊員有咩要求
佢保守請 Wolf / Mata 最多fans要求 但佢請左 Roach / Sky 啲留言都屌緊佢啦
coach 排列組合年年有新野 開心
Sly條垃圾當年帶我cj直衝次級聯賽都有工開
Sky條垃圾當年帶我cj直衝次級聯賽都有工開
咁佢係咪都半個鐘一條 9點宣同4點宣有咩分別
證明識人好過識字
睇片佢同外賣moment沒咩分別
同個個都玩得埋 同廢老最熟
洗撚做
教練團咁完美
正式宣布T1唔會再輸BP twice
唔係lol神同梳頭比人炒撚左
moment 帶先啱陣同入到4強咩
利申 唔清楚
唔怪之得姑媽話新陣容其實無咩好期待啦
應該比t1 bp個陣全部教練出去幫手bp
得2個邊夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞