[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1147)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
champ pool事少
如果drx聽佢支笛,就無咗個冠軍
開局幾分鐘就要點認輸
NUGURI真係好可惜... 咁快退
Nuguri如果冇去支那就好

Keria取消stream又去咗搵兄弟?
如果當初T1 top係Nuguri唔係CanNa
如果唔係身體問題
太衝動啦 咁快退可能之後後悔 先得廿三碎
c8 t1玩鳩我
keria已經精神出軌
又或者無隊搵佢又唔想再番去支那...
去老美chill 吓點都有啦
雖然知佢半財自咗 但咁樣唔太健康
我諗佢去支那個下,搞到佢唔想再出國啦
nuguri 聽左連登仔講 打得廢就直接退役算
Bdd:玩azir、syndra和zoe 心裡最舒服,希望能提升實力奪冠
比tian bully
成隊人俾tian troll到心態爆炸 佢不滿人工低 佢根本演員嚟 nuguri成日俾人捉 tian又唔理 中野同上野都決裂 佢world表現有目共睹 管理層同教練又唔協調 仲搞鳩nuguri心態 啲人成日話nuguri唔溝通 doinb講明佢好努力學中文 你成個spring叫極jg都唔幫仲溝通條毛 完咗world仲要休息半年 狀態下滑 如果唔係fpx nuguri根本唔會退役
唔好直接去死
連登仔:看Bdd玩azir、syndra和zoe 心裡最舒服,希望Bdd能提升實力奪冠
佢自己揀錢
單殺廢老gif
冰島果陣應該係全隊都冇溝通 唔止nuguri啦
同埋tian春季賽已經心態爆炸啦 fpx bo咪係果陣換上黎 點知打左幾場就知係假波狗 fpx管理層仲想等佢禁完賽再放出黎打 比人屌到傻先唔敢
doinb同tian都係果排反面 之後話下路兩個人果陣都已經冇溝通過
放出黎既mic check下路兩個人係0交流 去到冰島果陣應該真係得返doinb一個人講野
nuguri就係咁既氣氛之下打足成年 慘到
揀錢都唔會咁快退役la 降價求其搵隊 再唔係去na養老都得la
其實撇除錢
佢唔係本身對LPL好好奇 想過嚟同LPL啲人打下咩
只係冇諗過會變成咁
個陣轉會期 doinb都話出咗好多力去哄佢嚟fpx
唔係仲有agent水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞