[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1147)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
希望仲撐zeka既人返工日日比人25
下年deft其實可以考慮叫dk踢走canyon買pyoshit
反正都係冠軍JG pyoshit低咁多人工
發現你好嬲Pyosik攞冠+咁多人幫口
明明係你地話今年pyoshit gap哂全部JG
咁照你地邏輯 咁花生應該gap左canyon
咁pyoshit應該係高canyon 2個level
pyoshit咁高性價比 完全唔理解點解hle要買clid唔買pyoshit
zeka想飛起pyosik唔覺得係錯 如果推舉人 想要個勁既取代弱既都係錯既話 咁呢啲直頭叫聖母lol唔洗玩架啦
佢個問題係又要話兄弟lol又要反口 人地少左時間可以搵工
Zeka垃撚圾
可能zeka入hle個條件都係要冇prosik
你都係想講Pyosik廢冇隊要咋嘛
你覺得係咪係,好似你成季都笑人讚Beryl,話人過譽
Beryl見人失業就要推薦幫手咪好忙
鬼又失業 pyo又失業 唔通個個都要推薦?
人地個職業生涯是否玩完佢未來會唔會搵到工其實真係關佢撚事咩
明明係你話今年Ellim gap哂全部JG
點解T1唔要返佢
Deft子做高咗standard,用幫人搵埋工先叫兄弟
照你邏輯pyoshit係gap哂全部JG嘛
仲有我由頭到尾係話kellin唔差 無踩過beryl
最多係話beryl操作無以前勁
真 呢到不嬲話ellim>cuzz
你s12都唔知講咗幾多次Beryl咁勁又唔見佢贏DK
DRX可唔可以比多少少力買埋scout
我想睇scout+croco+rascal+dd+beryl
真係唔想睇fate
冇啦完全冇晒消息,見到FATE就想嘔
廢版Fly
你係咪失左憶
今年drx贏左dk唔少次
Scout係唔係shadow公司
佢係嬲個個都屌zeka
佢係咁幫zeka
你失憶就真
DRX未贏DK 你咪話Beryl咁勁又唔見贏DK
DRX贏咗DK之後你咪笑鳩DRX排名低過DK
咪傻,Zeka點會有fans
你睇佢上面留言,係咁講DRX壞話想幫zeka平反
唔通講搵錢咩
唔係個個都好似zeka,會背刺隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞