小朋友小朋友疑被狗咬險毀容,母求賠償展示單據一萬蚊買魚

688 回覆
49 Like 476 Dislike
好明顯係父母教話乜都唔記得啦
同埋會展大把cam點都會影到啲情況
連漁護署都話冇事,都幾大機會唔關狗主事

冷知識
冇咬啊
係隻冇人理嘅死𡃁仔無啦啦喺背後控到好埋隻狗
隻狗兇一兇轉面嘅時候傷到佢塊面
然後個大陸西就喺度阿吱阿咗
如果狗主係支那,成件事就唔同睇法咁撚嚴重賠萬幾蚊
2千蚊正常一個家庭食幾餐都冇哂啦

你淨係計細路嘅食量嘅話吊起嚟食成個月都得啦

佢買2千蚊明顯for全屋人食

咁樣屈我都有,邊有話for細路食3餐。
引左隻BIG6狗出嚟
成家都咁, 唔怪得個小朋友冇家教,
正常慢慢行埋去, 問摸唔摸得先.
漁護都話咗唔係狗咬啦,賠條毛咩
我係狗主我話我隻狗俾大陸仔嚇親叫大陸婆賠錢添呀
唔知道仲以為有大劣搵食團隊製造輿論
為日後碰瓷撚狗風氣打造美麗新基礎
啲五毛多到呢
一見到用抖音有鄉音就幫個小朋友
cls
係個蝗種自已衝過去

其他人影又冇事, 又有晒warning話唔好攬實
條狗繩合規格, 個主人錯?
俾我有人證我賠都唔撚賠呀

一出事老豆就即刻講錢
協議又唔簽想繼續“作”錢
細路連講大話又唔識, 唔記得? 2000蚊豬肉睇怕都係用藤條炆
傷口又有問題唔似狗咬
好多疑點
平時啲索償有專業人士證明先有得Claim
你唔好大聲講個件大陸人心聲啦
一次過買10000蚊石祟 會唔會假左少少
當佢買生猛,當佢$500/斤,都要買20斤先10000蚊wo 仲要應該唔洗$500/斤

先唔講一個檔口有無20斤生猛石祟比你
比你買左20斤,邊有咁大個冰格雪呀
雖然個細路都錯
但個主人都唔岩啦
放只衰狗任人影 又唔睇著
宜家出左事 只狗好有可能打針死

比人claim 錢都好合理
因為事實係只狗咬到人 隨時仲要人道毀滅
咩叫“只狗”、“睇著”

咁大隻狗咬個傷口一定有窿加撕裂,點會咁撚樣幾條咁淺既痕
好人好姐點會同狗合照
啱睇左東張下集 好似話醫生證實左個傷口唔係咬痕
再問返小朋友點整親 個小朋友剩係識講唔知道
應該人道毁滅
唔係隻狗
係隻支那老屈蝗蟲仔
個一家人最後都係想要錢
證人 漁護都話冇咬死返入去啦
你都覺得2千蚊係for全屋就得啦
真,d西狗無性
係咪好似話有醫生證實傷口唔係咬痕
個傻閪細路淆哂底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞