小朋友小朋友疑被狗咬險毀容,母求賠償展示單據一萬蚊買魚

688 回覆
49 Like 476 Dislike
應該係啲廢中/佬 無人要又搵唔到食 啲三姑六婆介紹下 娶個為拎身份證嘅支那婆落嚟啦
好好笑,阿媽係咁post同一段野

睇左幾頁都係覆呢個
會, claim 咋嘛 唔一定贏硬 贏都唔一定贏晒
虛假文書都有可能不過唔多咁嘅例子
抵撚死啦留一世疤啦大話精支那肥仔

請問邊度有寫住大狗要戴口罩?
漁護署決定唔起訴,已經完左
如果確信真係對方錯,負責全在對方,堅持公義既可以私人名義請律師法庭解決
而加我淨係睇到,無請律師,無有力證據證明係對方錯,加上所有第三方證人對自己係不利,同埋由頭到尾都淨係識講要賠要錢要乜乜柒

其實都無咩意思繼續爭論落去
你講得尼句仲撚戇鳩,頭po冇講?唔識上網接收下資訊?淨喺識上連燈?唔了解下件事就上嚟做鍵盤戰士?傻仔
今次到老豆啦
報官啦咁撚把炮
同N年前西九文化區個𡃁仔自己on99 走埋棵植物度插到隻眼一樣
Civil claim囉 咁多錢買補品 記住請律師打官司呀
不解釋好撚型
成單野,癈中娶咗隻支那雞,生左個百厭無家教蝗二代,去狗展自己唔睇住隻蝗,搞到人隻狗,又想屈錢
笑死,你留言前洗唔洗做埋警察查埋案
幫你老母執骨啦白卡仔
傻閪,人地有閪醫生紙白紙黑字寫住係狗牙咬,你條柒碌就信條豬閪港女單方面口講話魚護check咗,

拎‘魚護份報告’嚟睇吓睇吓

柒碌真係柒碌,你個小兒麻痹症既老母尋晚俾我check咗有性病
漁護check咗傷口
都話唔係狗咬傷, 係劃傷
如果隻狗有攻擊意識, 就一定會開口咬落去
傷口會有牙印

丫你條仆街係都要包拗頸
傻閪,人地有晒醫生紙白紙黑字寫住係狗牙咬,你條柒碌就信條豬閪港女單方面口講話魚護check咗,

拎‘魚護份報告’嚟睇吓睇吓

柒碌真係柒碌,你個小兒麻痹症既老母尋晚俾我check咗有性病
石崇魚係貴ga
麥生開左個Facebook群 入去支持下啦
https://www.facebook.com/profile.php?id=100087920725856
屌 好on9呀
舉報先
事實係:
(1)漁護覺得冇可疑case closed, 狗主亦都冇涉及刑事
(2)隻狗仲生勾勾上到東張
你咁唔順氣, 去捉人隻狗去人道毀滅囉

仲有, 閣下咁迷戀 人道毀滅 老母 小兒麻痺 同 性病, 閣下一定係有好深刻嘅經歷
本人對閣下嘅經歷 同 閣下母親嘅病同遭遇 受表遺憾同同情
希望閣下母親可以好好投胎, 下世做到人有好生活
喺醫院影相仲要標明非華人醫生係乜玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞