小朋友小朋友疑被狗咬險毀容,母求賠償展示單據一萬蚊買魚

688 回覆
49 Like 476 Dislike
補品有咩問題?

如果連登仔畀車「掂」到,何止日日食補品,立即驗全身睇下有無頭暈身㷫,住埋私院再claim返車主都仲得
你老婆(即係件狗主港女)而家俾人告緊呀柒頭
想狗主出埋律師費俾你吿佢????
睇相又真係唔似狗咬, 咬一定有個圓形牙孔!
你果隻係芝娃娃?

傷者從後抱住該狗隻

狗係好唔鍾意人係後面接觸佢地,因為佢哋潛意識係認為有野從後偷襲,係生與死咁嚴重,所以個自然反應反射動作就係向後噬,就算養左幾多年都好,主人自己都唔會聲都唔聲係後面抱自己隻狗
不了, 你用口擔過我怕有菌
點啫
你想幾時去捉人隻狗?
上面餵埋俾你食啦 劃傷?
總之隻狗存在就要賠錢
原來有妄想症 (即係你)
民事同刑事唔同喎小朋友 (都係講緊你)
刑事唔罰狗主(唔係我老婆)
民事法援見冇得打唔受理

算數把啦 (係丫, 叫你自動摺埋)
小朋友記得自己有冇打狗未

你係天生白內障定後天選擇性失明?
原來隻狗先係你老婆 件港女係你外母
警方列做動物咬傷唔等同真係動物咬傷
只係呢個case放去動物咬傷呢一類案件
下一句就係交比漁護署跟進
而漁護 最後決定唔係咬傷

仲有咩好嘈
傻嘅條友
好偏執又專登去cap九萬幾張懷疑狗咬信
現實一撚定係連佢口中所謂嘅「臭閪港女」都食唔到嘅人

真係覺得民事告到咪入稟囉
支持佢資助個小朋友食花膠告狗主
佢係咪警察回覆係調查結果咁on9
警方寫咗動物咬傷交俾漁護署之後就話唔跟進
好嬲好嬲

警察話係就係
諗諗下係咪差咁啲裝條尾數籌緊錢

From baby condom
諗諗下係咪差咁啲裝尾數籌緊錢

成件事真係好撚似大陸嗰啲發生咗incident 迫鳩人賠錢嗰啲
呀 唔係好撚似 係直頭係

唔好話我話 其實大家都知麥生屋企應該都係窮閪家庭
其實麥生不如你send返你個仔返大陸接受教育算啦
如果唔係大個咪又係淪為香港社會嘅低下階層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞