小朋友小朋友疑被狗咬險毀容,母求賠償展示單據一萬蚊買魚

688 回覆
49 Like 476 Dislike
老豆仲唔快啲𠝹花塊面陪個仔
睇完,原來係 "疏忽照顧兒童而導致兒童受傷",拉鳩佢老母啦
仲幻想緊十幾萬

你唔上東張,要求一兩萬,都仲有可能當比乞丐

所有野都證明隻狗狗無錯
咁大個場冇cctv咩其實一睇就知咩事
為住狗嘅尊嚴 法庭見
狗主無敗訴,一蚊不賠
無錯,支持一蚊都好賠

獅子開大口,唔肯簽和解,搞大件事發㺺竹自己錯仲要嘈
屌60頁左右個老母俾班師奶玩到hang咗機
本身淨係要求賠醫藥費應該仲有機
死都要claim埋補品 依家直頭total loss
分分鐘係個老母推隻蝗仔去搏被咬搏賠錢,啲支那碰瓷黨有咩做唔出
搵到東張西望,一定係理虧個邊
要用嘢食氹小智做訓練員
已經分唔出tvb係想幫佢定恥笑佢
記得睇過星星師傅話石崇要600-800蚊斤
成皮嘢都有12斤 有冇咁多現貨呀? 有就唔洗咁貴啦
睇BK佢話係咁多日夾埋
咁就死啦
仲要填齊頭10000, 想詐騙
夠膽上法庭就輸撚硬
人證有,隻狗咁攻擊,個細路自己走埋去
物證有,唔係咬痕,有專業人士證明
打條毛就得個大陸仔
一睇就知唔係咬痕
當人盲
9成比人老點
正如香討班on9話樓上/天台滲水就可以book四季總統套房claim 爆人
一開始可能以為任寫(咩係都可以寫, 但唔一定成功)

見唔對路咪放棄
屌9埋在港台人唔企硬親綠唔係手足
無錯在台港人都投到票

[只要申請戶籍登記,就能取得台灣身分證,在投票日之前年滿20歲,並在戶籍地居住達4個月以上,沒有受監護宣告就有選舉權。此外,年滿18歲,在國內居住達6個月以上,也可參加公投]

但在台港人人數太少影響唔到大局,鬼叫你綠營政府勒住狂封香港人
回錯
應該係律師教佢
補品費
不過條數應該唔會即刻知?可能要覆診又要錢 應該最多講明只負責某個療程既所有醫藥費
似係港男聚支那婆,仲要聚完養唔起要推老婆同個仔黎敲詐人搵錢,咁既垃圾死撚左佢算啦
d 狗最驚人無啦啦攪佢後面 仲要大狗個細路都敢攬

on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞