小朋友小朋友疑被狗咬險毀容,母求賠償展示單據一萬蚊買魚

688 回覆
49 Like 476 Dislike
列作即係未結案 隻大陸雞係你老婆?
咁巴閉叫隻小畜牲周街搵人隻狗打再叫人賠囉
仇女但幫大陸雞
Exactly 係我樓上講嘅嘢
以前我有養狗都怕會突然主動咬人
會拖到實一實
咬到人當然唔好, 都怕隻狗會俾人捉去啪針
接近一隻陌生狗,正面慢慢接近,拉低兩者高度嘅矩離,比隻手佢聞下認識咗自己先好出手

常識都無真係唔好搞人隻狗
原來佢facebook follow咗赴湯2.0同成一大堆bno移英page
我決定改撐佢了
手腳
懷疑係條𡃁仔喺附近仆倒撞損塊面,跟手屈落隻狗度
hide晒啦
剩係show like咗咩page
你睇返支嫲講嘅嘢

明白晒
BTW
追番中學野有咩問題
借野唔還好重講?
我中學同學都借撚左我D PAST PAPER唔還
追左佢幾年 重要話我咁都好追 嬲撚到我

依家做左差佬
睇傷口都幾大機會係狗咬造成.
D大陸雞/骨妹好鐘意改名叫koko
計埋人工呀好無?
只要唔出現係果度
就無事啦
佢無啦啦從後攪人隻狗
你係街比人打會無反應?
其實冇
不過首期會唔會吹大咗?
理得佢用咩歪理, 大前提就係借野唔還
還左咪唔會有佢D歪理
醫院唔俾影相
要保障返病人同醫護私隱
佢仲要放埋個醫生上去fb, 個醫生唔係黃種人已經好撚易認
根本弱智
其實香港好多呢啲人
之前聽過親戚有一單係撞到人哋架車
佢自己車頭凹晒
兩個輕傷入廠
之後啲嘢就交畀保險搞

結果一年之後收到大大疊律師信
一大堆醫院單的士單
最記得手寫咗張紙 話係補品$10000(無單)
仲有啲單入面係啲湯包/中藥材
親戚屋企人見到呆撚咗
我聽到仲心諗 無單你都仲好意思寫出黎
你話醫藥費車馬費嗰啲都算
但補品係個人選擇 唔係醫療必需品
有必要寫埋落去claim多筆咩

但因為親戚喺收到信之前已經過咗身
所以就好似冇咗件事
不過我反而想知佢咁樣一搞
幫佢搞索償嗰間行會唔會收佢錢?
話晒都幫佢出律師信呀又諮詢又盛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞