指摘ERROR Live Show抄歌名 米奇老味神奇屋中回力鏢 遭揭19年撞名《G風暴》開騷出碟

276 回覆
90 Like 6 Dislike
佢地依家話玩膠呀
話香港人無幽默
柒咗就話玩膠呢下真心無敵
exactly
睇好耐都唔撚明邊度抄 又一直唔見有人講抄咗啲乜
真係除咗個title 唔知邊個位嘅idea有抄襲成份
咩叫屌極都唔走?鬼拍後尾枕,終於認係pr fans圍爐集中串啦? 否則論壇有唔同意見唔係好正常咩?

上次又話block我,而家又係咁㩒我comment 睇,麻煩你快啲完全封鎖我 唔想理你,真心既,煩過村口隻狗
唔想理我 笑撚死我
覆上面 你啲理論又唔見你打咁多字
吹咩 我係要jer 撚住你呀 同你玩小學雞
嗱,你自己小學雞乍,唔關我事
點完我名 又依樣個樣 你老味
你要搵存在感 返去搵你個老味
明知依度無人認同你
咦,你仲敢提bts「用人地slogan 黎使show名」呢點,由#85開始你到依家都未打得甩

上面又講到自己好撚高,廢事覆我既?
依家冇其他人理你又搵我做情緒飛機杯呀
我好少圍爐,唔睇下圈外環境又點知你地連「抄襲」同「惡搞」都未識分 幾好,繼續打老味抄g風暴呢點就岩見到ig咁多人講「惡搞」我就放心了
你話未打得甩咪未打得甩囉秒撚咗你仔傻閪當睇唔到 拎返出嚟質你又話特登ignore
再講又話未打得甩
其實你條傻閪係精神分裂定其實幾個打手用同一個ac 所以唔知自己個ac講過啲乜啊
咦,你仲敢提bts「用人地slogan 黎使show名」呢點,由#85開始你到依家都未打得甩

上面又講到自己好撚高,廢事覆我既?
依家冇其他人理你又搵我做情緒飛機杯呀
你話未打得甩咪未打得甩囉秒撚咗你傻閪當睇唔到 拎返出嚟質你又話特登ignore
再講又話未打得甩
其實你條傻閪係精神分裂定其實幾個打手用同一個ac 所以唔知自己個ac講過啲乜啊
咁多條打手嚟講 你都算最撚低質最撚廢嗰條
我覺得,通常低質既都淨係識鳩鬧

你好柒
你on9
你都痴線

希望你以後唔好再咁我見到會即刻覺得你說服力降低仲要搭埋心美移動啲失控式留言難怪上面啲人笑你地做打手
你又冇point 又要講咁多嘢
我唔屌柒你唔通同你傾人生理想啊傻閪
其實你知唔知咩叫通常秒都係一句起兩句止

長篇大論九唔搭八然後三番四次話自己秒左尷尬癌stage 4 你仲好意思話推po比更多人睇
我心諗:
仲要用埋啲bold color字以為咁樣會顯得自己persuasive d 真係柒撚懵懵到唔識講

一定唔撚係秒
Bold color都要攞嚟講,睇嚟已經冇招

傻閪 答啦
你可以去返蔥頭比人屌個po開始自己loop 你仲要自己貼條link出比我問到啞左呢又失憶呀
真係救命永遠答唔到就鳩up其他嘢
跟住再俾人屌到反晒肚 然後再轉其他嘢鳩up
你有冇咁撚廢啊垃圾
台仔啲戰鬥力都高過你
救仲
鏡報既po都只係得42個like仲要紅色圈住
大佬你上下娛一個ig睇下圍爐啲like數係點先啦 知唔知醜
如果你求其搵啲point出嚟鳩up 即時好牽強 我都唔會咁睇你唔起
但你係鳩到答又唔識答 搵啲牽強point出嚟都搵唔到 純粹迴避晒所有問題咁鳩up
第一次見咁撚廢嘅連登仔
我覺得你真係影衰晒連登仔
on9拎連登一個po嘅一個cm同ig比
你答唔到=人地扯開=唔駛答,noted

我當你唔舉exo我唔舉tvb做example,大家都唔扯開啦

「攞人地具代表性既歌名做演唱會title係咪正常無問題?」 yes定no
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞