指摘ERROR Live Show抄歌名 米奇老味神奇屋中回力鏢 遭揭19年撞名《G風暴》開騷出碟

276 回覆
90 Like 6 Dislike
蔥頭點propf係抄 按你logic, 姜濤兩隻字其他人唔用得,連蔥頭都係抄呀

你條link講參考,唔係抄wor 仲有,viu係咪連老味都唔識抑或「參考」都唔認

唔識?唔認?

同一樣既字=冇抄? 姜濤變蔥頭=有抄
蔥頭好唔大眾咩?

放學icu仲有隻蔥蔥添啦恒生個YouTube channel仲有夠薑蔥

咪捉住我發癲啦
真係好撚低質唔知你係老味打手定tvb打手定真係on9
不過既然你一啲料到都冇 我都係等你答到error抄啲咩先理你會比較好
番去含撚啦老味打手
姐係INDIE 抄人就要包容 有後台抄人就上綱上線?
咁依家人地話你抄,你都係兩個回應架者

1. 唔識(1.2m view都唔識上埋好青年個channel都係唔識所以冇抄)
2. 唔認(識但冇抄純參考好似你貼個條link咁,不過tvb就計抄error唔計

請問呢兩個option有咩咁on9
屌,次次答唔到就話人on9,真係唔想理你
你都痴線
依家問咗你幾頁 「到底error抄嘅位喺邊」 但你到依家都未答到
然後想人prove自己冇抄
你係咪調轉咗啲咩啊
1. 講唔到點抄
2. #85答左;
3. 你challenge;
4. 我講矛盾位出黎;
5. 你ignore個矛盾位話我痴線/on9,再話人講唔到點抄;
6. #85 答左
7. 你challenge…

你自重複此步驟直到1001,多謝

Btw, 請善用不推文回覆
你話答咗咪答咗囉厄到自己 過到自己嗰關咪得囉
真係好撚柒
同埋點解要不推文?就係想多啲人睇下你呢啲咁出色嘅思維喎
叫到你又話我柒我就放心了…
娛一啲content farm推黎做乜

見到你單打獨鬥就知pr收晒工啦

聽朝再推或者會有人附和你 圍攻我架啦

我訓啦,你都早啲瞓啦
你睇我啲cm係咪會睇到啲我睇唔到嘅加密內容?
我想人睇下你呢啲咁出色嘅思維啊
識唔撚識字啊
除咗忙住歌曲宣傳同拍劇外,保錡都積極同ERROR幾位兄弟為12月嘅《明星生活ERROR Live Show 2022》備戰,保錡對於銷售情況就唔擔心喇,反而驚撲唔到飛嘅Fans唔開心。佢同Dee哥透露今次Live Show將會係佢哋過去4年嘅概括總結,將以特別嘅形式同大家分享出道至今經歷嘅趣聞。兩位仲話如果《Am I Crazy?》MV反應好,絕不介意到時以MV中嘅Rock Star造型同錯粉見面!

佢地個明星生活concept係回顧四年,而成為星嘅生活喎
Lowmays個明星生活係點?
好失望,仲想睇(有腦)既米奇fans 圈出抄處等我可以學習,等到日本奇蹟贏埋德國都未有,我都係早d訓等聽日奇蹟買error飛算啦
又偷文
33世一
d人扮睇唔到
你唔知=冇抄

咁冇人識lowmay=冇抄
well-said,話無炒嘅人係連惡搞同抄襲都分唔出定立場行先
想問下error果張野點樣抄?
我睇極都唔明點樣抄
抄你老豆咩抄
二打六藍絲地下組合咁樣想上位

話2019年宣布開拍,但我搵到嘅新聞係去到2020年套戲煞科嘅新聞
「米奇」係取材自邊度?

點鳩解呢班人越來越柒
佢哋要一模一樣先叫抄
個feel似唔計
咁咪即係條大橋一樣
所以構圖類似
咁咪即係抄囉,無啲新意

最多兜話唔係有心咁啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞