指摘ERROR Live Show抄歌名 米奇老味神奇屋中回力鏢 遭揭19年撞名《G風暴》開騷出碟

276 回覆
90 Like 6 Dislike
同埋你答到未啊傻閪
如果有人用i am who i am做topic
係咪即係抄聖經啊屌你 你會唔會幫佢哋搵耶蘇打救佢啊
答啦仆街 唔撚答就縮返你老味個閪度 唔好引人屌鳩你阻撚住我睇波啦
你係咪唔撚識字㗎其實
「攞人地具代表性既歌名做演唱會title係咪正常無問題?」 yes定no

睇黎你比呢句
答我啦屌你條死廢閪
答唔到又鳩鬧啦,#213真係講中晒你
答我啊 屌你條傻閪 你再覆機但又唔答 覆一次屌撚柒你條傻閪一次
廢閪學人上連登同人argue學下用你個死人腦諗嘢先啦廢物
攞人哋MV concept 做自己MV concept 係咪正常焦問題
Yes 定No

求下你答我啦
你個堆字大家已經go over過,你唔好鳩叫啦

「攞人地具代表性既歌名做演唱會title係咪正常無問題?」 yes定no

是非題都唔敢答?
屌你老母 答我啊 你自己講over咗就over咩 on9閪
問你是非題都唔敢答
答到未啊廢閪
yes or no 啊
你答到我咪答你囉
我問先你係咪要答咗先啊傻鳩
既然「我們很帥」咁original,
點解個show唔叫「我們很帥」
條死傻閪問極都唔夠膽答
廢到 定其實佢鍾意人屌柒佢呢 可能依家佢出撚晒水自慰緊 諗起有人屌到佢反晒肚就好開心
Go over係因為我地互舉example你話扯開話題,

咁我簡化做一條是非題你點解唔敢答?

yes or no 啊
答咗我先啦
答到未啊廢閪
yes or no 啊
#238完美示範咩叫秒
做咩啫你
問你是非題你又答第二樣嘢

攞人哋MV concept 做自己MV concept 係咪正常焦問題
Yes 定No

答啦

歌名做乜要同show 名有關係啫

本身歌名同show 名就唔係同一個category
廢物 又唔敢答
yes or no ar dllm 講咁撚多經做咩姐
由娛樂台講到去宗教台 你又話我扯開話題 但自己轉埋台都可以

你set rules出嚟淨係限制人咁double standard 架
yes or no 啊
講經
阿q完未啊你
Yes or no都要學我,你覺唔覺得「技窮」真係好肉酸
廢閪講撚咗咁耐都唔夠膽答
你問聖經,我要陪你講經?

你自己貼左個screenshot 出黎話秒我,我地互舉example你話扯開話題,依家冇example,單純講件事:

依家又唔駛理你個screenshot 要講聖經呀咁你貼出黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞