指摘ERROR Live Show抄歌名 米奇老味神奇屋中回力鏢 遭揭19年撞名《G風暴》開騷出碟

276 回覆
90 Like 6 Dislike
米奇老味,7 就一定係
即刻開個演唱會,擺明呃鳩啲地下人
可能會成功
「你點證明耶穌存在?」
「咁你有冇證據證明耶穌唔存在啊?咁即係存在啦」
CLS 你又搬bts出嚟
關韓仔咩事呀究竟
全香港800萬人,得1.2M view當你哋一人睇一次都大把人唔識啦

Ian有首歌而家7.8M
你行出公海睇吓
都大把人話唔識mirror啲人啲歌啦

屌你真係當全香港都識
@大碌鹿班比
明星生活反而諗起呢個
噢,無合約公司既local hip pop同楷仔pump錢既主流音樂ian比

你打比喻都幾叻

Btw:

非主流1.2m view都冇say, 咁error粉嘈乜
有冇邊個比錢定自己課金整
同啲人會唔會識有咩關係
識就識唔識就唔識㗎啦

成個post都係同你講A你就扯去B
回你個B你就即刻講C
上面@咗你幾次你幾時回應啊
唔好理佢啦,佢由尋日開始已經一直鳩噏推po

其實好多comment 都講咗點解係抄,但佢啦、金瓶梅啦、心美移動啦,一定係咁鳩問抄乜/邊到有抄/唔覺有抄。

點理性答佢哋都會當睇唔到,亦唔會解釋冇抄既原因,然後用自己睇法不停洗版
你攞ian同low may做比較我真係唔想理你

由low may扯去ian到,然後話返我扯開話題真心佩服
九展3場,仲少過my little airport
193舉左🖐🏻
發覺撐老味班人都係一樣唔做好d工課
參考 恰鳩人
老味點解唔通知Error一聲要幫Error宣傳我們很帥?
Viu好多單比呢d rapper/地下樂隊屌抄嘅post
係鳩噏果幾日有noise
自己創作自己版權 係有抄嘅就出信啦IG連登打飛機有乜用
但Viu同時又好願意比呢班rapper/地下樂隊上Chill Club宣傳香港非主流音樂
蔥頭個啲最多叫影射抽下水
明星生活個幾隻字算咩抄

我哋講返原本個話題
可唔可以講清楚同圈出嚟邊個位抄
死低能 2021/2022 出既歌你又唔撚講
整乜撚紅字呀 屌你老味
屌極都唔撚走 都唔只1/2個啦
今次依個post又多好多個
咁多個名 有排你點名喎 洗唔洗幫你
柒咗仲點出聲
唔係個個都似嗰乜鹿呢啲面皮咁厚
覆你就一定係全部內容都覆你嘅?
第一句覆你 第二句我講我講嘅嘢唔得㗎?
你鐘意對號入座 自己衝上嚟我阻你唔到㗎喎
笑撚死
你條傻仔由垃圾老味講到bts添啦
講到鳩up呢度應該冇人有你咁勁喎
大碌鹿班比 點下名先啦
樓上佢點名喎 加埋普美
係啊 你所謂嘅「好多comment 答咗」
咪就係#85答咗啦 #xxx答咗啦
講咩反諷俾人屌柒晒又當冇到
一個實際有力嘅point都冇 個「答咗」就係答案
人哋醫生律師喎 一定係特登打錯 反諷嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞