指摘ERROR Live Show抄歌名 米奇老味神奇屋中回力鏢 遭揭19年撞名《G風暴》開騷出碟

276 回覆
90 Like 6 Dislike
你答咗人哋啲嘢先啦
又講去第二度

歌同show 如果係同一件事咪好多「一歌歌手」有show

但係MV concept 抄 M第二度

歌同show 如果係同一件事咪好多「一歌歌手」有show

但係MV concept 抄MV concept 係唔係大獲啲呀

每次問親你,你就講去第二度答唔到咪敗走囉,
你講去第二度冇用㗎
如果有人用i am who i am做topic
係咪即係抄聖經啊屌你 你會唔會幫佢哋搵耶蘇打救佢啊
yes or no 咪咁多廢話啦
你夠膽答未啊
見到你連續幾個comment 都冇容鳩叫「容我呀」,feel到你好亂你冇事呀嘛?
我處理完佢再處理你,點解唔用「我們很帥」做演唱會title呢點好似幾值得探討
「容鳩」「容我」
睇嚟你亂啲喎傻閪
btw
答撚到未啫 死廢閪
人哋問你
「但係MV concept 抄MV concept 係唔係大獲啲」啊屌你
乜撚嘢「點解唔用「我們很帥」做演唱會title呢點好似幾值得探討」
你睇嘢真係有filter㗎喎 永遠淨係睇到自己幻想出嚟嘅嘢
好撚好笑
想講

見到你連續幾個comment 都冇內容

鳩叫「答我呀」

feel到你好亂

點知你下個comment都仲鳩叫緊

到底關聖經咩事,你係耶撚?
答未呀?我問先架wor,椰膠

「攞人地具代表性既歌名做演唱會title係咪正常無問題?」 yes定no
原來你係唔識字咁我會體諒你
btw
你唔識字都撞下啦 yes or no啊
死廢閪
我第一頁已經問你問到依家 夠膽話自己問先
你答到我咪答你囉 講幾多次啊
廢物 答啦 答唔到就縮返你老味閪度啊識唔撚識字啊
拿,我條問題仲係講緊演唱會

但聖經到底有乜關聯

你答未呀?

「攞人地具代表性既歌名做演唱會title係咪正常無問題?」 yes定no
你真係答唔出呀?

拿,聖誕就離題既,我就冇

你答咩呀
真係好撚廢又唔識縮返去你老味個閪度 係要出嚟丟架 係要出嚟引人屌咩癖好嚟
廢閪一個
Noted: 普美個紋身唔敢答:

然後同我講聖經

真 神經 講經
廢閪
講經
無問題

即係黎明首一生幸福

變 一生幸福鄭欣宜演唱會
我唔覺得有問題
乜膠一歌歌手

你話明星生活抄error,我依家答你,

冇呀!兩個都抄F4呀!滿意未呀!
到你答我:

咁即係兩邊都抄開嘢
#269 答咗你啦
我答到就完,咁你唔駛答我呀?

Google 都冇record ,一定好盛大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞