COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
你要俾埋#後面no.
可能真實掛 空中火力太強渣都冇埋可能
幾時先出hc
用6700XT玩唔到
係咁話我個driver cannot meet the minimum requirement
但係已經update到最新22.11.1
多謝巴打
其他人想要槍就加我,夜晚7-12在線
屌佢老母用轟炸機炸大使館博物館
現代戰爭係唔同啲
warzone尾圈屈撚到傻 玩閪咩
有slots係permanent equip返就得
但掉左要等120分鐘先可以再掉
Contraband掉左就冇
我頭先轉咗 equipment入場掉完就走
成班大陸仔狗衝去搶
Shoot house office下面有隱形牆
同條友對射左勁耐先發覺
仲有update完成日幾廿秒就窒一下
屌你老母啲ai都弱撚智嘅
唔買battlepass係咪解唔到xmr同bas-p兩把槍?
拎槍果場比隻支那狗camp exfil 好彩反殺到
我都想知
屌warzone入到驚郁一郁lag一lag 唔知點搞
2060理論上應該推得郁掛
熄撚咗跨平台
又撞一堆日本滑鼠狗
屌你老母打conquest 6v6對面5隻滑鼠
屌你今集Online真係好撚垃圾 玩一兩場就要重開一次到算 打緊嗰陣冇得睇自己死幾多次係乜撚嘢概念? 屌你老母個戰績嗰度又戇鳩打完你即刻睇戰績係唔會知你贏定輸要格幾場先知 屌你老母連呢度少少嘢都做唔好就咪撚柒出game啦 仲要頭先嗰場明明連贏咗幾場 但係個敗埸就不停加 我屌你老母咩 整呢隻game班撚樣係咪死咗老母
懷疑琴日同你街場組隊到 有啲印象
好睇有冇隊友幫你 我玩左幾場街場 啲人都算正常
想講好耐,全部都手制話啲槍有幾op幾op
唔駛描當然op啦,玩到變咗反應驚咁
死幾次上集都好似無?
今集Online各方面都柒過哂啲前作
中高配置既機都lag 玩到成肚氣 server又廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞