COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
跑緊個時長撳跪
雙槍打一下死 真係戇撚鳩 屌你老母班開發團隊真係要死全家 射手步槍再加雙槍玩曬 有時都睇埋重播我屌你老母我用支步槍打咗佢三下 佢老母都唔死 佢支射手步槍打我個身一下就死
全部場都係垃圾

攻堅訓練場 同埋貨櫃(不過你會俾啲戰機打到玩唔到)係呢一代最好玩
仲要係呢兩個場其實上一代已經有

btw我覺得今集賽車場都幾有feel
就係上一代既細地圖好玩

今代啲地圖真係食屎
如果有喪屍 skin,再配合埋呢個濕𨳊 move 應該會變恐怖game
紅隧果個場最撚系 中間D車睇撚到眼都花 其他地圖我都OK
伊拉克果個場係用黎解狙用, 用狙鳩CAMP既玩家天堂
唔知係唔係太多人屌, 攻堅出左幾日即刻換番櫃櫃場上線
唔明點解唔可以兩個場都一齊放上黎
,呢D問題有研究過, 應該係想輪換有新鮮感, 一次過乜鳩都放曬出黎 D玩家好快就會厭. 同埋就算2個場開曬. 解槍既朋友仔都應該則埋曬去貨櫃場 比例我估8:2 . 但解曬D CAMO之後....真係冇咩大動力去玩, 我就係咁...
D 連登戰友好多都玩DMZ 跑到好撚遠. 我DKLM 重卡緊係D 執道具任務, DMZ我最撚憎鳩佢就係執垃圾任務
又好似有道理
始終貨場解camo 快 攻堅就練技術比重高小小
明明以前mw2019都會一齊上個兩張圖
只不過係兩張圖抽一張黎玩
玩完shipment下一round有機會係shoot house
有冇人一齊玩下,我新手
執垃圾任真係搞唔掂
依家 copy bug無咗即刻唔想玩
帶走100個藥仲要唔可以疊,真係你執埋我個份
想問下有冇得同friend一齊純pve
DMZ 自己改果D槍 試過取消裝備之後放左入去儲存, 把槍即刻要等2個鍾, 係咪BUG黎? 試過一兩次係咁
想問點樣先拎到M13, 我自己一個玩打DMZ 搞唔點......
LM搵人一齊玩
大家通過會用咩槍㗎
M4 ,M16,SO14,MX9……..
地圖搵個輻射圈
入面有個科學家 全身黃色
殺咗佢會有支黃色槍
拎住佢撤離就解鎖到
打極都打唔到既話可以買藍圖
其實我想問係咪只要係第一階段嘅mode都係無晒介面去打? 連殺獎勵都要自己記住?
有冇人M13可以係Dmz掉比我 撤退 我玩極都打唔死個化學家
21號建築殺兵有得執, 拎走再帶出去用
21號建築好恰人玩
冇隊友/隊友廢真係好難走到佬

我覺得solo打化學家仲易
用狙清曬啲兵再入去用rpk同佢死過
仲有酒店,dklm 個場大撚到 20 vs 20 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞