COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
但係兩個遊戲定位都唔同樣
Division 擺到明係刷素材收集驚

霉西
我試過 搵個角落頭用盾牌
好似玩CSgo
然後最後俾手榴彈炸死
有無人知 我睇YouTube 話用錢可以買到自配既主武器

但係去購買站翻頁都係得d唔係自己配既槍
你要自己set槍
去邊到set

我set左自定配置1 空投執就有

購買站個種另外set?
喺主頁game icon撳option睇下管理遊戲內容入面有冇得下載返wz
打哂battlepass係咪唔會繼續儲token?
成日都咁
要close 驚 開多次 開到得
無架 禁極下載都唔會郁
部機又大把位 唔關無位事
我發覺出番PS5 home page,跟住close app 再開過,就得
一時時 有時要試多一兩次 好on9架
我下下都要剷完再裝過war zone
想問下點解拎左宇宙通行證coin之後去解鎖個頁同我講無攞到
原來佢自己bug撚左

cls支鏡有埋laser range finder自動zeroing 600m+都係直接瞄頭
頭先打groud war爬上spawn base座塔 加埋spotter scope好似打地鼠咁 見到頭就click
睇住對面d狙想報仇 但500m+全部唔知要瞄高幾多冇一槍近
殺到出哂chopper gunship juggernaut
咁好用
終於
其實有得save槍既配件未

仲下下換槍都要裝過晒d配件⋯⋯
https://twitter.com/CallofDuty/status/1598457423563558912?s=20&t=v8Xyg7ynf09LpZ8Mh91zFw

隻game release左成個月重起到fix緊crash issue
究竟係IW問題定係老黃問題
Amd用家表示都係成日crash
隻game尋日出左fix patch for game crashing
滿心歡喜解決左個問題
點知玩左兩場又crash過
頭先先彈完一次,又無一套裝
想玩WZ2係咪一定要買mw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞