COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
尋日玩先遇到個 隔住牆瞄定我 鎖到實一實
太耐冇接觸電腦game,想問下我見有免費down,同俾錢,想問兩者有咩分別㗎
免費只可以執槍同得2個mode
付費就玩所有mode
有battlepass就可以解所有野
另外想問下我見COD都有好多唔同版本,想入坑有冇話邊個比較好
MW2 2022
主體5舊水,battlepass 200左右
聽講話今集會玩兩年更新
所以買佢就啱
Battle pass洗唔洗每年都買,定一次可以用到尾
你90日打齊咪有 coins買下一次
Coin 又咩玩法
就係解鎖用,你玩下就明
其實平均打兩場左右就已經有1coin左右
一日打幾場半個月乜都解完
多唔多人用ps5玩warzone?
仆街我懷疑依家彈機同外掛有關
頭先DMZ打打下一開UAV見到有玩家
一出通知就即刻彈game
我啱啱玩Dmz俾人 invite入隊變6人小隊
好撚癲6個掃場咁掃住殺ai
巴打 係ps5用唔用到invite bug 玩DMZ ?
無ps5
手制完勝,用keyboard 15殺,用手制基本都3,40殺
我想問clash game係咪正常?
打death match成日打打吓收皮
以前mw 2019都唔會咁
呢排少左 係成鳩日crash
屌你老味打撚到嬲
啲散彈仲狼死過mw2019
啲低ping手制狙又好似開自描咁
呢隻game真係好撚垃圾 屌你老母冚家剷 整個班人究竟有冇自己玩過隻game 屌你老母真係呢班仆街死全家唔好撚再出game啦仆街

屌你老母射手步槍勁撚到一槍秒 依家拎支散彈近距離打都可以唔撚死 屌你老母我而家先三十幾Level 排嗰啲人全部百幾lv 啲背景全部播撚過我咁多 我打啲乜撚嘢呀屌你老母臭閪 呢隻game真係好垃圾 我真係睇吓我頂到你老母臭閪你隻game幾撚耐
入坑真係唔好撚玩最新嗰隻 同之前嗰啲係兩隻遊戲嚟
呢隻真係垃圾 玩得慢唔夠人哋多配件俾人啲打撚到仆街冚家剷 逼你玩晒咁多支槍先可以解鎖晒啲配件
屌你老味我真係好唔明呢一代啲槍啲攻擊力係點撚樣計 我睇返kill cam 我明明開槍打咗佢幾下用m4 但係佢可以俾我打幾下期間用手槍兩下殺咗我 已經好多次係咁 我ps5又冇開跨平台

真係玩到唔想玩
100lv都係幾日嘅事,你前期無槍無配件先慘
打DMZ刷下配件先啦
你係輸ping
如果你射人2-3下就死應該係靚ping場
如果人哋下下秒你就爛 ping多
咁不嬲都係邊個升曬槍,就邊個著數d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞