COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
P890 X12點升好
貨櫃場又唔夠人地full auto掃
係喎練得so14外慣咗Full Auto
要有雙槍先好用一用雙槍變另一個層次
ADS即係舉鎗瞄準速度?
雙槍前期點捱
L2上鏡個速度
打普通6v6唔好入貨櫃,或者貨櫃靠kda堆砌
Shipment/ first tier
First tier two taps一件
建議唔好裝opti
打到有射速板機就裝佢
打到有hip fire lazar就裝佢
之後冇雙槍都可以shipment近距離屠full auto
利申:手槍全白金camo
m16我記得cold war好勁
升手槍玩佔領同封牌會易升D
終於解到ployatomic
好彩mid season有新槍
唔係又要打埋啲rpg
想知大家玩pc定ps
Pc外掛情況有冇apex咁誇張
玩warzone 開左跨平台都唔多見外掛
係咁crash
其實射手步槍定位係咩,傷同射速無戰鬥步槍咁高

想升射手第一枝,玩貨櫃場同人對射輸9成
幾支Semi auto 中至中遠距離兩槍必死
爆頭一粒子彈
射速低 後座好易控
槍法好點中兩槍就完
點中一槍頭就一件
用ebr14係貨櫃場啲濕鳩位係咁易係咁收人頭

單發狙就高鏡超快
機動性有得同smg比
Run and gun一流
打唔中/一槍打中手腳補槍勁快

不過用射手步槍個人準唔準真係問題
射得中好屈機 射唔中乜都收皮
自從喺shipment用散彈+riot shield kda大幅上升

不過都係照輸
射手步槍貨櫃先易升
依家啲槍低lv,仲未裝到鏡,射得唔多準。
變相又升得慢
但啲痴線佬下下衝到埋身,迫到要換返枝SMG同佢對射
EBR14同LMS其實夠同SMG AR屌
由其LMS
跟本係Lachmann 762嘅高攻低後座version
AR同SMG見到你你快手禁兩下人地都未射到一兩槍

你camp多啲貨櫃場啲角落位
個啲位就算你反應慢啲gun and run佬都未必反應得切你係到
個啲位射遠又得
十字路口出黎轉角你又可以收佢皮

不過講咁多
最重要係自己準唔準
最最最重要係對手ping
55ping同3ping打 3ping拎住SMG你用咩都係比人屠
唔係好明點解今集散彈槍少左咁多款
我見我ping成5,60,人地個位數

點解可以咁低ping,明明以前玩BF,50已經算好低ping
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞