COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
PS可以直接插鍵盤滑鼠喎
試過,但廢事搞咁多野駁來駁去
索性pc 算
請問 raid 係點join? 有無得 matchmake?定要自己搵人組隊先得
有冇人覺得某啲槍咩attachment 都唔加係最好用
好似枝AK,即係762同埋支TVQ-M,咩都唔加仲好過改野
要同fd組
就咁加鏡已經好好用
係玩warzone先要上齊配件改低後座力
有啲直頭鏡都洗唔加,好似AK鐵瞄仲好用。
但今代應該係Muzzle brake最應該加
玩得mw2019多玩壞手 支支槍雷射槍咁
我一路屌住玩左幾個月 個個月都唔鍾意呢隻game
真係好垃圾

淨係計online既話
Cod 2019> cod black ops2 >冷戰>>>>>>>>>>>>cod 2022

食屎啦屌你老母Cod2022改撚到完全唔似cod 要玩大地圖 我玩Battlefield唔好? 而家個個最撚鍾意拎住支射手步槍 兩支手槍 一下秒 唔平衡到痴線 cod2019都係得支725散彈屈機 屌你老味 而家射手步槍嗰啲裝晒配件全部一下死

快啲出隻新 一出新我封碟
我放棄左multi,淨係玩warzone算
s2係咪又delay
我仲有好多槍都等s2升
係Mara出返之前都唔會買battle pass
74U
因為今代ads同recoil明顯比2019慢同大
變左camper屈曬機
我玩返2019覺得好易玩遊戲體驗好好
麻麻WZ
係啊 camp狗玩曬 玩返之前嗰啲真係爽好多

2019真係好好玩 佢嗰陣地圖細就算有camp狗 你會知係咩位 而家大撚到閪咁 周圍都有
屌那星 我鏡都未開得切就比人射死左
改快ads就變左亂槍打鳥
2019就算camper都可以同佢駁過
屌同我一樣 我ads已經校4 都唔夠班撚樣快 打到好撚燥 係有陣時抽到以前地圖先打得爽
呢家個玩法變左開定鏡係某啲位等人過黎
有機會衝前就akimbo 手槍
今代嘅手槍有上代725咁癲
P980雙槍近距打心口一槍死???
遠少少都係兩槍三槍
仲要唔洗開鏡跑射速度快
而家除咗camp 狗,今集仲有啲濕𨳊move 令人好難 predict movement。啲youtube 片有講,成隻異形咁爬,但係又郁得好撚快,仲可以任何方向跳都得
向前趴然後空中180度向後再落地都得
勁撚癲
靈敏度較最高我諗可以變直升機
第一次玩COD唔識點玩
通常都係玩多人模式同玩貨櫃升槍

其實仲有咩地方係好好玩㗎?
除左伊拉克之外其他map都ok
其實點樣可以向前趴
我用手掣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞