COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
17號出
https://www.youtube.com/watch?v=6Oqh9OcXFDM
battle pass用解鎖區方式
MWII本身已經狂彈驚同死ser
留名睇WZ2.0出之後全世界屌鬼

舊post:https://lihkg.com/thread/3187334/page/1
Lag 撚到仆街 穩定40fps
解枝新槍解撚到燥
有無人知點解畫面正常但支槍身模型好似
變撚咗低畫質咁
Btw尋日一晚金咗X12同MP5
8支同系列金先有白金
剩係解槍已經有排玩
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=5371&snA=31265
巴哈有人屌鬼DMZ mode九唔搭八
最尾好啱,玩DMZ不如玩TDM/FFA
有冇巴一齊解m13b
上個post位巴打"乙白沙也加"
3080+9700k+32gb 1080p高畫開xmp大概16x-20x fps
想問下你setting同用緊咩driver

我同你一樣配置重要全低都唔可以穩144
開全低用佢果個標竿測試test到平均係200fps
但入game玩ground war通常都係120-150
多人果陣100-110
我係PS玩家一齊解?
岩岩揸架車直接沖埋去撞死佢解左喇
尋晚玩左陣 都真係幾悶
執完啲野原來都係變xp 打咗半個鐘淨係打緊AI
用嚟刷經升槍係ok嘅 如果唔怕悶嘅話
咁易?!
今晚?
id 維尼皇帝
我睇YouTube 跟鬼佬學,一次就得左
我都試過比人好似許文強咁比人亂槍打死
要確保係真係車晒佢全家人
打ai玩入侵啦
DMZ我係入場5分鐘都唔知做緊乜
想抄takov但又做唔曬個 system
人哋係執料砌槍殺人,cod就執料賣錢換exp
你俾exp我把撚咩,都解曬啦
巴打可以帶我解嘛
可以,比個I’d黎, 不過暴雪個好友好似壞壞地
我得PS
好似可以照連
比Ps id你?
要xp,打shipment唔好
可唔可以帶埋我解
好似要game 入面個id,你比哂兩個我試吓加你
yukinoshita_CC
PS: CC_Yukino0103
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞