COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
想問下佢個battle pass d槍,例如M4滅世禍源,見佢寫咩專業調整/跑射速度/…..,係咪即係battle pass解嘅槍係勁過普通槍?
係咪冇咗免費場?撳掣連線要逼我揀PS5/PS4,求其揀一個都彈我去商店度俾錢
用佢既藍圖 就有佢set好既配件+調整
咁係好用過你完全冇配件既1lv m4
但係你升滿左支M4 就可以自己set配件 +調整
你可以係靶場試搭配 咁會好過battle pass 既藍圖
D人話MP5勁
但個reload真係頂唔順 次次換彈都要slap
即係話如果我攞齊晒啲配件,其實可以砌到一支同Battle pass一樣配件一樣數值嘅m4?
係, 冇佢個skin囉
明白, thank you
想搵M4 build 全撚部都係手制youtuber
. 最大分別其實係個SKIN 升爆之槍有曬配件, D配件重有得微調, 自己再去靶場感受下,點執最岩手感其實係最好, 上網睇可以參考 但用落始終係自己btw 想請問下係唔係好似冇咩人玩非軍事區,
我覺得DMZ幾適合用嚟刷經攞battle pass token
淨係打AI都夠 成功extract一場幾萬exp
但悶就悶啲咁解
射剩一粒咪得
有冇剩佢都會slap
On99
自己 build啦,M4好易啫
手制aim assist 冇得輸
H&K(lachmann)系列既槍都係咁
因為個設計closed bolt狀態好難reload滿既彈匣,現實槍械訓練都係要slap
隻game又要懶真實所以跟埋
佢d標點好難睇 以前路人場都叫識跳埋一齊 最多死左古拉格就跳

今集一開始連大家跳邊都唔知

On9設計
仲有冇巴打可以幫手解m13b
你都係會輸ping
日本仔10ping
香港55 ping
大陸狗100 ping
理解唔到班大陸狗點打機
想問下今集邊支係416系列?想用416 417
冇,呢2把由舊mw1-3到而家都冇
可能定位同m4, m14重覆掛
你Ps plus呢?
好似有加速器?唔知有咩用
啱啱放工,可以
免費場得warzone Dmz
想玩6vs6正常打交就5舊水
原來係咁學到野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞