COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
留名
係, mark左都唔係好覺眼, 聽到聲要搵一輪先見到
唔知係咪錯覺, 高ping好似有某種補償機制咁
打invasion 有時去到200ping反而冇咁易比人打中 (當然自己都難啲射中其他人)
所以今集無朋友真係玩多人算
免費版WARZONE 係唔係只係得WARZONE同咩DMZ模式
記得上集免費版都係戰場MODE 類似20人打20人咁
食雞真係練唔到槍法技術,執一輪野一個唔小心又死咗
有幾次人哋話 point咗我見唔到
之後近5秒先見到得一個藍色 Mark
100 ping大陸仔啲槍都唔差
不過贏小小 ping用SMG等於贏成條街
無錯,想升槍玩CS嗰類拆彈救人要俾錢
課啦,今集唔差
用過exitlag同wtfast
唔可以連日韓,會過百,得新加坡最低ping
用完由58,68ping降到40ping
同我就咁用nordvpn連新加坡一樣
但對手就再配對返個位數俾我
今日好撚lag
今集Fast draw手槍好撚型 成個John wick咁
有無人玩?
竟然玩第二局就贏到一次
Random街場痴人玩
拆炸彈係邊個mode
點解唔見
search and destory?
樓主有冇諗過開番個dc or tg group 等巴打們想搵團果陣有個地方
有DC啊
SOR9 岩岩爬番文, 見到了 謝樓主
.終於解完m13b 金槍..雖然唔想 但真係唔做camp狗 完成唔到佢d條件 總結: 條件黎講
1. 雙殺條件= 總部戰最易 d人積曬係旗位 有機會掃就做到
2. 背刺= camp狗轉角位 ffa 相對易d 因為全部自己打自己
3. 零距離 = 本身解到嬲 最後發覺 係d樓梯位camp住一有人準備行上黎就跳落去殺到99%係零距離, 大市館果個地圖同酒吧果個都易
4. 3殺1條命 = camp狗.
5. 遠距離= 沙漠地圖最易 搵個高處 camp啦 (其他都得不過沙漠最易)
. 希望幫到大家 同埋原諒為左做任而做camp狗既人
lm
通行證代幣有bug 結算禁走左 會消失

佢老母 食左我幾個幣
隻驚好多bug 腳步聲一場有一場冇 點玩
三殺係狗衝就得一場實有2-3次
遠距離係鳩射就得
金槍解法:
雙殺:衝去殺人
背刺:寂靜無聲衝去人哋屎忽
三殺:對槍同唔跟大隊行
遠距離:都係鳩對槍
有冇人淨係匹配到> 100ms嘅match?
唔知點解呢兩日不停俾人匹配去咗去美國嗰邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞