COD: MW2 +Warzone 2.0討論區 (2)

985 回覆
4 Like 4 Dislike
低ping仲要有咁陰得咁陰
永遠只會用散彈同狙camp
https://twitter.com/mh060412/status/1593227453832794114?s=46&t=V3bDsju2HUR3K4B4_vZ57g

之後會出足球mode,有人拆包見到

其他技巧類:

想玩的槍被鎖住 正常上是要把前面幾把打到指定等級
但可以去DMZ模式 把那把槍帶出來 就能成功解鎖
完全不用玩前置槍升等
預埋我,已搶2/7
我見啲人係兩組3+3 入到場組六人隊
想問下多人模式係咪無左主武器射哂彈之後就自動轉副武器既功能
解槍呢個對新玩既人黎講遊戲體驗極差
請問大家pc 版蹲下同趴低兩個鍵係點set? (遊戲風格果度)
我按一下ctrl , 佢會蹲一下就趴落地
想set 按實ctrl 係蹲, 再單擊多一下ctrl 先趴,應該係點set.
試了很久都唔得
要副武裝咗快拔先得
求dmz組隊,可唔可以施捨條link入一入群
快拔姐係咩
屌你老母今代call of duty真係勁撚垃圾
啲bug多到仆街 rendering error成日有
仲要好撚鍾意crash game
遇撚到啲低ping日本仔真係可以收皮
一見面即刻死撚咗 睇playback佢就已經見到我好耐
仲狼死過第一代
啲手制撚咁自苗咁
遇過一鋪日本仔+手制 其他全部唔係日本人
佢就82/15 其他最勁個個都係4x殺
On99
唔知點解所有後座力都勁過好多 震過第一代

DMZ又on99啲ai厚血到RPK打三十幾粒彈先死
仲要一黎成隊嚟 無處不在咁 勁撚容易團滅
Ground war地圖設計都唔明咁撚多建築物做乜 又大
變左個個喺度camp狙 第一代,起碼都會有啲正面交火機會

2019係十分嘅話
2022係2分都比多
咪撚叫call of duty modern warfare 2022
叫bug of duty modern error
bug of duty
仆你個街個解鎖任做撚o左4日都做唔撚到
場場有人做架兩我懷疑dmz特別多外掛
DMZ場係練EQ
我解撚到支m13b早日脫離苦海了
戇鳩鳩,最後靠裝甲車上面碌炮射死
話說有日打街場,無啦啦行近個毒圈,話有咩化學家
我又有MASK,就入去射下人,射射下個人係咁放煙又黃色衫,車左個雞尾酒埋去,燒佢再打,就跌左枝好靚既黃槍,原來係M13B
本身冇睇過片,唔知點去解,只係聽過枝槍

想問下,咁武器箱係解乜?
Skin
有無人PS5版成日變亂碼同crash
要轉英文先玩到
13b靠執啦,28秒就得
我有試過兩次㗎
你老味兩次,都係臨上直升機前crash

同埋勁撚戇鳩
玩ground war直升機跳傘之後啲graphic quality變extra low
紋理 set返100就得
我之前都係咁
可以俾條新link約戰嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞