Affordable Watches 手錶討論區(25)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
NPLM
美馬100-25湊數用,為返港紙37x

鍾意:
抵, 3百幾行solar+真皮錶帶, 遲下換條nato襯下可能仲正
走時準, 雖然只帶左2日, 但1秒誤差都未有, 仲跟緊天文台
略嫌:
雖然只係13mm, 但因為無bezel, 側面觀感上略厚
錶面太多字有啲花, 支針隻色唔夠突出, 要花啲精神去睇時間
lug to lug 45mm睇嚟已經係我極限

Crafterblue官網折埋好似先254美金,平過落舖買
其實買快拆膠帶係咪都要成三舊水起碼
我搵極都要咁上下價錢
有冇師兄分享下
送你一程
日馬直送香港有得退稅
回贈啲pt=免運,雖然下次先用得
想問下 orient 隻neo70s 仲有邊到有? 個熊貓圈好正
日馬係咪要有集運先得
我未整過
見到華生 fb 有呀,去睇吓實物先
amazon jp
嚟隻sold & ship from 日馬
張cap圖已經係揀左直送香港+扣完10%稅,唔洗集運,只加返直送香港1233羊運費
不過岩岩再望佢又加返價
Amazon d價成日好浮動
仆街好邪惡
我忍
仆街呢排睇得多錶啲廣告係咁feed俾我

啱啱見到Yema隻superman又覺得幾靚

https://en.yema.com/collections/superman-500
係喎計返平啲
不過算啦 多兩舊水當買埋門市service 同埋都叫有實物睇下
都幾靚!不過麻麻佢三個圈痴埋一齊
靚呀,不過我唔多鍾意佢個芯
行過見到thewatchdrobe好似仲有 不過唔知價
反正都係水貨緊係日森買啦

除非你想攞成千蚊買服務
嘩差咁遠嘅
我之前隻Orient係西九買 水貨都平 好似同amazon jp差唔多
thewatchdrobe我就冇喺嗰度買過
西九龍個間我買過 個阿姐都算好禮貌
價錢都算公道
泰版即係得佢有呢隻色?
行水有差價都話買保用,同樣都係水貨就真係買服務
好彩色,衰在得石英
係,泰版精工直頭可以當係第二間公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞