Affordable Watches 手錶討論區(25)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我計劃緊到底應該收藏幾多隻錶,本來諗一個錶盒12隻,就買最多12隻,但而家啱心水都16-17隻錶。我明有啲錶嘅性質重複,但又想要
冇架喇,大三針一定勁重覆
總有藉口買新錶,買完黑面買白面藍面
買完三針買chrono 買diver

我都係發覺自己少藍面錶所以先買隻fc

不過我已經盡量限住自己有入有出,有d 錶都放緊出去,清得到就會入black bay pro, 差隻gmt
買左返黎
post埋呢度先好走
戲入面無
所以你講得啱,可能有人更加鐘意
我都係比較鐘意秒針藏code呢個detail位
可惜42mm我真係carry唔到
咩話
咁都要炒
咁我會買baltic
抵喎,wolf 真係靚嘢嚟

如果多人夾嘅話 shipping 平好多?
暴巴唔好咁心急
咸仔隻khaki field bronze 一開始都無折
過左大半年就回復正常

買錶唔係「需要」,而係「想要」
諗清楚你最想要邊隻
睇準時機先出手

學識取捨同忍耐
會令你玩到更多好錶
baltic 邊隻先
認同呀,我都交唔少學費,有d 錶睇到想要又衰心急,但其實耐左發現根本唔岩自己
幾折?
隻murph我想換鋼帶
3個幾錢?

想要一個
4個呢?
3個以上運費開始差唔遠

如果開團就加密留 tg, 我再 pin po
local free shipping 點解唔用集運
有冇教學
Baltic好似都有新野,23號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞