[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1141)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
fly lck top4 mid la
fly zeka showmaker chovy?
Ruler 離隊
冠軍skin 次次都5月先出
t1 前面嘅bp思路係先pick上中野,下路嗰兩件睇住嚟食居多,但去到四強開始下路priority擺到最高,變成砌完bot duo先再砌上中野,場場都all in推爆下路,去到final game 5直頭走火入魔到頭三ban入面有兩個位係畀有大把英玩嘅原神,cait attrox azir open嘅情況之下first pick karma想繼續玩下路推爆

drx 8強個戰術都仲係玩緊推爆下路,但去到4強,大概game 3開始,drx個打法就變成圍繞上中野去打,ad只要唔係爆到玩唔到就得
咪癲啦
d爆料又話doran lehends都唔續點解一個有一個冇
LCK 得原神 keria lehands 三大Sup
呢到已經講得好清楚係打完world先決定出走
唔係上個po啲人講咩一早諗住走
但係成個訪問都似係geng出得唔夠高價

有句問答佢話要選擇麵包為自己打算下
姐係佢想喺生涯最後幾年賺多啲
見到冇hoit都知清唔識野
但lehends又話spring已經知
即係點
係咪即係luler spring同隊友講諗住走嗰陣仲1516
到打完worlds先決定走人
其實係尺帝spring放風走 諗住迫GEN加錢
但GEN都係比唔夠錢佢
即係續哂上中野
好似SK telecom直出 唔經T1
你呢個都係合理猜測
Geng團長都話同佢傾左好耐
所以最後決定早啲放佢走等佢有多啲選擇
本身想博加人工但係冇加
最後真正做決定就係完左world 4強之後
點睇你尋日屌人ff,點知條友估得幾準
似係好早已經同geng傾緊續約想加人工
點知geng都係比唔夠
呢個唔係鳩估 geng 嗰邊有講同佢傾左好耐

最後落決定就係world 4強之後
漿豬 Kiin 花生 操肥 Deft 原神
因為佢真係FF
我係用source(Lehends+GEN CEO講啲嘢)
應該一係買Viper一係升Peyz
本身鬼就唔係咩天才型ad選手
歷代冠軍ad應該得佢會卡3千場銀牌
佢賣點就係努力加穩定

但係就比唔上IMP deft bang ruler呢類天才player
講咗一係Ruler一係Peyz啦
GEN斷晒後路話尺唔回家就升Peyz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞