[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1141)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
笑死
beryl 一個人像fallguys裡的角色一樣展開手跑了過來
搞到尺都懷疑自己
赫奎(Deft):比賽前跟岷碩(Keria)整天Kakao talk玩心理戰,什麼要輸了呀,3比0的呀,沒有訓練賽還要假裝有,建個房間在裡面呆著假裝在打哈哈哈
話時話
廠長身為咱們共產黨黨員
竟然用泡菜國kakao talk
真係好唔應該
kakao騰訊 有股份
應該用微信
G5兩邊個陣,拖落去唔係Drx鳩衝都贏咩
定係拖落去驚成隊心態炸左會輸
DEFT贏咗之後去smeb chat寸smeb都好好笑
Deft in Smeb's stream
S: Hey deft buy me a car
D: ha
D: Did you ever win anything?
- Smeb froze chat -
Who will sign ruler?
DK already on a high payroll
Deft likely stay
KT waiting silently
LSB,BRO can't afford
唔通DK已經幫DD搵到買家
唔係點出價,唔通真係會DK RULER
我都覺得拖落去drx照贏
龍已經開咗 下路兵線又未入
T1冇哂閃同大 仲要俾人卡哂位
oner偷到龍先有得打 但drx逼死佢
應該係指如果T1唔開龍,拖到兵入去就可能會BD贏到
但應該唔得,最後2打1 kingen都打唔死就知唔會
T1唔開嘅話 其實pyosik兜得幾好
石在個draft要滾雪球但前期就送頭
唔係應該dd咩差唔多時間出道+一樣ad
poke 法洛士後期無得打
近排想玩返lol, 想問下有冇巴打知道轉左代理有冇機會可以用mac 機玩
打低級怪升唔到lv嘅意思
裝windows
DK RULER
宇宙艦隊
DK 網吧
如果Faker唔打算續/完全冇表態 Guma應該唔會咁淡定
睇嚟應該會續
Deft on stream today:

"We all went to Grand Canyon by a helicopter. But while I was on the helicopter, I got the feeling we'd crash and I would die. I felt as if -- me dying then and there would complete the story, a perfect ending.

Well, I didn't die. Nice."
如果廢老繼續留隊送頭都淡定
咁佢都幾M
諗起當年bang心態爆炸嗰年
真係好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞