[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1141)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
買蛋抵過買1送2?啱啱玩返,無咩skin想入啲
冇人有貨,答你唔到
波衫feel
全造型就買蛋
淨係要指定510就買一送二
最多鑽3
咩鑽三 唔明
尋日最後嗰場加咗28分
最多打到鑽3
一場+17 18 磨唔上
卡住佢算鳩數
依家完咗再打有咩意思
以前都為下季隱分鋪路
冇啦下季再打過
硬實力夠就自然上到
鑽石~大師場一半ad都係外掛狗
玩開ez表示季尾好痛苦
我都係main ad
一打就知係咪外掛
T1 啲Hoodies又幾靚
寧願reset elo
睇住成班垃圾卡鑽一鑽二 擺明靠上季隱分
買蛋可以做到全造型咁癲?
揀咗ez個場
qwr技係拎嚟逼佢走失位 隊友補cc
e技係貼佢臉 逼佢出醜
慘撚到
試過玩aram, 我地zeri + corki打對面外掛kayle.. 打撚
19一粒蛋
本身蛋有skin,寶箱
每五粒揀獎勵揀五個晶球
差唔多10點一個造型碎片
合哂145 270造型碎片
之後再三合一 就拎全skin

全skin之後等下年新代理
再用剩低晶球三合一
拎以前鎖嗰啲+新skin

我冇課全skin 不過見好多台仔留定幾百個晶球
可能下個月啲優惠仲好自己衡量
睇佢個qna全部都係話未送貨
使唔使等半年
“Have you met with Chovy?

Deft: “I have, Jihoonie and Minseok (Keria) kept sleeping in my room during Worlds, you’d think it was a dorm. No but what made me the most speechless was Jihoonie took one of my room keys, so when I got back from scrims, I found him already lying in my room, he even said “oh, you’re here?” to me. I was too speechless.”

“Gen.G apparently gave them a ramen pot, so Jihoonie cooked ramen in it, and wanted me to wash the pot, so then I washed it…”
隊霸Choky霸埋人哋間房
縱撚到隊霸
G社喺完代理之前, 一定會開埋鎖左嘅skin出黎賺最後一波
所以照道理真係轉ser之前係可能拎齊造型
再留晶球喺未來用碎片合skin換新出嘅skin
記得以前有次休賽期deft係屋企直播 一邊rank排隊果陣一邊係度彈結他 keria就係佢後面撚佢隻貓 撚撚下成隊20drx走曬入房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞