[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1141)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
似去lpl
記得上年韓華一開始放曬風座定粒六咁 d人以為佢留到deft chovy 結果即刻88 官方仲係twitch定twt喊曬口咁 最後d大物都已經簽曬約錯過曬
所以d人估佢一開始係想留deft chovy(而且都有錢 chovy似乎開到30億krw)但夾埋後面deft口供先覺得係佢踢走chovy去geng組大團
❗PSG.A選手招募中❗
我們正在尋找具有天賦潛力的《英雄聯盟》年輕選手
如果你認為自己身懷絕技想成為選手,卻苦無舞台表現

那麼請詳閱徵選資格後填寫下列表單:
👉 https://reurl.cc/06XD3Y
-
***請注意以下條件需符合唷***
1. 年齡介於16-20歲
2. 韓服牌位鑽三以上 或 台服牌位菁英前100名
3. 志願成為職業電競選手
4. 能配合住宿、團體集訓 (台北)

條件符合者我們將會回信或手機電話通知,不符合者則不再回信另行通知。

#SOARWITHTALON #lol #game #esports #pcs #psg #pcgame #leagueoflegends #PSGA #academy

呢到啲菁英去未
連登仔係NA出世就做曬選手了
我吹水
T1份咩約黎 咁快就要開台...
可以有咩人揀,我估係今年NS葉一兩個
https://twitter.com/mr_rumor_/status/1591787549475078145?s=46&t=zu9SW3b52IwBiwnHSxEQXA
英文版
hle草埋舊年d錢會買到咩人
記得上年韓華一開始放曬風座定粒六咁 d人以為佢留到deft chovy 結果即刻88 官方仲係twitch定twt喊曬口咁 最後d大物都已經簽曬約錯過曬
所以d人估佢一開始係想留deft chovy(而且都有錢 chovy似乎開到30億krw)但夾埋後面deft口供先覺得係佢踢走chovy去geng組大團
可以有咩人揀,我估係今年NS某一兩個
都好喎
娛樂公司係咁
用完即棄
唔知會去邊做教練呢
返去練下擲銀先
幾時先Thank you Moment
佢本身都唔係做教練
但佢Resume可以寫 Head Coach 18-0
又年齡歧視...
垃圾kiin 到底要吹幾多年
亞運dream team 都比埋你都係垃圾
我去做都有啦
真 只有Kingen先係正常
亞運邊係輸佢
輸廢老同尺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞