[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1141)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
丹麥勁到仆街
Wunder
Santorin
BJ/Jensen/caPs
Kobbe
Zven

Worlds小組賽 level
應該夠拎歐美盃
咁睇美國其實勁D
Impact
Blaber
JoJo
Danny(好返)
Core JJ
但法國佬鐘意睇自己聯賽多過睇lec
講經咩 剩係na vs eu 已經講地區啦
唔係做咩要睇na
搞得起點會唔撐返自己國家
Jojo係加拿大人
屌咁咪Jensen(拎左綠卡)
感覺peanut會留geng geng今日twitter仲搵佢同chovy一齊賣野 相反doran同lehends就無份
同埋睇小道話本身ruler份1+1保佢下年拎最高年薪
即係Ruler 有機回家?
LPL Ruler吹得好行
doran都似留,直播時間有doran,peanut同chovy,我諗Geng都想留埋lehands,但應該lehands 未應承
感覺lehands想拍ruler一齊打機
不過都係估
我覺得牙尺似係想證明自己多d 不過如果再比多d錢回家都唔出奇
ruler話首選LCK先呀嘛,除咗想證明自己,諗唔到有咩原因過LPL
我覺得阿尺想吊高黎賣姐,又可以試下自己係市場個價,可能本身唔係太滿意之前個價
doran唔績約既話播到17號真係有少少怪
尺真係唔回家既話 peyz升上一隊對佢黎講真係可以好好地累積經驗
Lehends開緊台
其實開唔開台好似冇咩關係,本身份約未完都係要開
佢地唔跟直播時間表開台既話唔count落直播時間到
所以宜加lehends係純粹自己想開先開
我諗lsb真係直接唔玩啦 完約定未完約通通都放哂落market到等人買
https://www.youtube.com/watch?v=3ioaQaivzmw
擺低條冇人關心既片先
如果真係搞類似world cup嘅話
4強會唔會係中韓台越
同埋你真係要搞嘅都冇期俾你搞啦
除非係取代msi
睇越南睇得太高
我覺得唔係冇可能嘅
歐洲分得咁散
中韓台美
我估就似頂msi啦 msi定位唔夠明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞