[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1141)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
搏失誤囉,但搏失誤基本係要有視野控制先搞得掂
但巴德走黎走去,根本周街都有眼
後面望番,唯有靠GUMA留住支箭射遠古龍
BAN HEIM RENATA 迫死自己再
FP KARMA真係哭左
drx g5仲想出納帝
好彩deft子夠堅決 直接巴德
乾熙 (beryl)一個人像fallguys裡的角色一樣展開手跑了過來,但是誰都沒有理他
出納dee = GEN vs DRX Game 4 直接爆炸
睇完覺得Ssong 比想像中有用好多
再補充多少少今日deft直播內容

首先講緊決賽前個排成日都同keria打心理戰
keria就日日話自己會3:0贏
deft就話自己實輸硬 要被0:3

Deft:「最後決賽前,我們幾乎日日都同北美啲人打訓練賽,但我又唔想同佢地打,會開間房加哂啲電腦入嚟扮打緊訓練賽

Deft:「冇打太多rank,美服ping值太高,大約50ping左右,適應咗依個ping值的話不太好,所以就不打rank。第二,美服啲人揀英奇奇怪怪貓加凱莎,場場都有senna自己隊又成日都有魔甘娜,唔知玩緊咩,對美服初印象好差,所以都唔太想打rank
笑死,扮scrim
建議找返BDD件衫
zeri remake
咁快??
之前唔係投票remake skarner咩
zeri小重製 用錯字眼
btw skarner講咗兩年都未到佢
Beryl真係LOL史上最奇怪嘅天才
暢賢(pyosik) 突然說要去繞後了,我和乾熙(beryl)嚇了一跳,叫他快點來打團

哩條友真係...
盲反都反唔落fly
太完美
係有堆人成日追擊佢
搞到唔敢再打
DK farewell kkOma
Burdol
Kkoma回家?
Nuguri
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞