[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1141)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
PTT見土龍話U口係咪即係Uniboy?
下面有人講Ucal 但唔會係佢掛 Ucal唔係續咗約咩
ysera仲廢過回塘kaiwing
睇台仔同ptt土龍話azhi ucal husha 可能有wako
kaiwing同u記有機會唔打
Ucal唔會啦,全台班
應該係Ahzi Husha Uniboy Wako Yesra?
3-5名水平,得Husha有啲潛力
Ysera成25歲 仲走撚咗擦玻璃都有人搵 係咪咁ON9
AHQ轉生
PSG本身就係追kaiwing uni5 佢兩個走咗仲用全台班
雖然talon真係好有心但係追唔落
支持FAK算
又全台班又ucal psg想點
rumor呢啲隨時變
PSG 中路叫返pretender都話可以睇下 但係佢哋應該唔咩可能用佢
fak yskm去lpl 又用返爆肥高機率後段班

RIOT想搞國家隊比賽

搞歐洲國家盃+美國有D睇頭

冇中韓台 有得打下
搞掂上路jg同埋中路先中路借返黎睇下肯唔肯俾錢買斷,上路yskm走爆肥又唔掂,又要搵新上路,jg又唔係好掂如果係咁分分鐘榜尾見
都係支持香港人啫 成績是旦喇
要組全港班本身就難 有心想打依家都北上搵機會喇 仲留PCS咩
韓國出十隊都屌打全世界
所以歐洲搞先啦
圍內隊數又夠

之前EU masters都多左人睇
美國係咪可以出impact BJ/jensen CoreJJ呢D綠卡仔
不過亞洲其實都係中韓台港越五隊姐其他應該廢過EU
而家PCS係唔係會無哂香港人打
隊FAK點,好似上野都去返LSPL定乜?
日呢ching
日唔會夠打啦又係Evil一人打哂咩
寧願變返rift rival
搞國家隊最後咪又係亞洲中國隊打韓國隊 其他陪跑
Eu 就德國法國
每個國家得一隊 勁人多嘅國家揀人又未必揀得好
勁人少嘅焗住組一隊競爭力低嘅
之前msc唔同賽區跟返種子序打仲好睇
同埋鬼佬對英雄聯盟又唔係對傳統體育一樣 咁睇重民族性 本身na eu已經係跟地區分

亞洲觀眾 本身賽區已經對應國家 lck-韓 lpl-中(雖然靠韓國人carry )但我寧願睇lck打有韓國人嘅中國隊好過睇全中國人 全中國人一定畀人屠
特登搞個國家盃好似為搞而搞 搞噱頭咁
國家隊會俾韓國GAP爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞